Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos lányoktól tanács?
Megismerkedtem egy lannyal... mindig is ugy gondoltam, h. en csak vallasos lanyba fogok beleszeretni... ehhez kepest o egy tipikus "kiskva", rengeteg pasival a hata mogott, total ateista... jartunk is par honapig, nagyon nehezen bar, de szakitottam vele, mert ugy ereztem, hosszu tavon nem lesz kozos jovonk... 2 ev utan megint osszefutottam vele, es megint elotortek belolem az erzelmek.... En nem tudnam elkepzelni vele a jovomet (pl. hazassag), de ugy erzem, ennek a gondolatnak nagy resze abbol fakad amit hittan orakon meg a templomban hallottam, ugyanakkor ezeket jo es helyes dolgoknak tartom...
szerintetek keressem a tarsasagat, vagy csak magamat kinzom vele? Szeretek vele lenni, jol erzem magam vele. (30f)
És? Mi köze ennek az egésznek a valláshoz??? Ki nem tojja le, hogy egy mesekönyvnek hiszel????
Akkot tedd fel normálisan a kérdèst:
"összejönnél egy olyan lánnyal, aki huszonx évesen már közel 40 férfival volt együtt??? Ennyi a kérdés.
A vallás itt lényegtelen.
Szerető volt??? Lelke rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!