Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vallásos lányoktól tanács?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos lányoktól tanács?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lannyal... mindig is ugy gondoltam, h. en csak vallasos lanyba fogok beleszeretni... ehhez kepest o egy tipikus "kiskva", rengeteg pasival a hata mogott, total ateista... jartunk is par honapig, nagyon nehezen bar, de szakitottam vele, mert ugy ereztem, hosszu tavon nem lesz kozos jovonk... 2 ev utan megint osszefutottam vele, es megint elotortek belolem az erzelmek.... En nem tudnam elkepzelni vele a jovomet (pl. hazassag), de ugy erzem, ennek a gondolatnak nagy resze abbol fakad amit hittan orakon meg a templomban hallottam, ugyanakkor ezeket jo es helyes dolgoknak tartom...

szerintetek keressem a tarsasagat, vagy csak magamat kinzom vele? Szeretek vele lenni, jol erzem magam vele. (30f)

2013. dec. 29. 01:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
28 év alatt (saját bevallása szerint) közel 40 pasi. Emellett d.gópajtija volt egy srácnak, akinek a barátnőjével jóban volt. Továbbá több, mint 2 éven át egy nős, 3 gyerekes családapa szeretője volt. Nem vagyok benne biztos, hogy amiatt vagyok álszent, mert lerbancozom a háta mögött - de hozzáteszem, ő sem tartotta ezeket a dolgait normálisnak... Én ebbe a lányba szerettem bele. Hülye vagyok? Igen.
2013. dec. 29. 11:56
 12/12 anonim ***** válasza:

És? Mi köze ennek az egésznek a valláshoz??? Ki nem tojja le, hogy egy mesekönyvnek hiszel????

Akkot tedd fel normálisan a kérdèst:

"összejönnél egy olyan lánnyal, aki huszonx évesen már közel 40 férfival volt együtt??? Ennyi a kérdés.

A vallás itt lényegtelen.

Szerető volt??? Lelke rajta.

2013. dec. 29. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!