Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos lányoktól tanács?
Megismerkedtem egy lannyal... mindig is ugy gondoltam, h. en csak vallasos lanyba fogok beleszeretni... ehhez kepest o egy tipikus "kiskva", rengeteg pasival a hata mogott, total ateista... jartunk is par honapig, nagyon nehezen bar, de szakitottam vele, mert ugy ereztem, hosszu tavon nem lesz kozos jovonk... 2 ev utan megint osszefutottam vele, es megint elotortek belolem az erzelmek.... En nem tudnam elkepzelni vele a jovomet (pl. hazassag), de ugy erzem, ennek a gondolatnak nagy resze abbol fakad amit hittan orakon meg a templomban hallottam, ugyanakkor ezeket jo es helyes dolgoknak tartom...
szerintetek keressem a tarsasagat, vagy csak magamat kinzom vele? Szeretek vele lenni, jol erzem magam vele. (30f)
Ha jól érzed magad vele, akkor kávézzatok együtt néha ...
De semmiféleképpen többet. Úgy értem, ha tudod, hogy ő ilyen, akkor ne !
Bizonyára rendes, tisztességes férfi vagy, de ha már te is úgy nevezed, hogy "kiskva" ... akkor az nem korrekt. Vannak dolgok- emberek akik javulnak, de mindenhez idő kell. Két év alatt pedig nem fog megváltozni a világ, ahogy egy lány sem.
Ne haragudj, de baromira örülök, hogy nem vagyok vallásos, nincs bennem ilyen fék...
Áhhhhh....
:) Némelyek annyira de annyira ostobák... Szerintetek aki vallásos, az nem él "normálisan"? :) Szex terén nagyon is egyeztünk, tudok és szeretek is nyalni, és a s.opást a világ legjobb és legszebb dolgának tartom, szóval elmehettek a p.csába...
Nem attól lesz valaki vallásos, hogy úgy él, mint egy pap, de amúgy örülök ennek a "féknek", emiatt tudnak nagyon sokan még belenézni a tükörbe.
A kérdést úgy is feltehettem volna, hogy újrakezdenétek-e a dolgot egy r.bnccal, akivel pont emiatt szakítottatok régebben?
szóval lek.vázod, miközben te pont olyan mocskos vagy és tovább gyarapítottad a pasijai számát
képmutató, álszent anyagcsere végtermék vagy
"Megismerkedtem egy lannyal... mindig is ugy gondoltam, h. en csak vallasos lanyba fogok beleszeretni... ehhez kepest o egy tipikus "kiskva", rengeteg pasival a hata mogott, total ateista... jartunk is par honapig, nagyon nehezen bar, de szakitottam vele, mert ugy ereztem, hosszu tavon nem lesz kozos jovonk"
bemocskoltad és kidobtad. te gané
A kérdező kommentje:
"A kérdést úgy is feltehettem volna, hogy újrakezdenétek-e a dolgot egy r.bnccal, akivel pont emiatt szakítottatok régebben?"
semmivel sem vagy jobb mint egy r.banc, csak ő őszinte ember. emberileg mélyen alatta vagy, ha egy állítólag szeretett embert többszörösen leprostizol, miközben pont úgy élsz mint ő és te tetted még inkább azzá amit állítólag elítélsz
ezt férfiként írom (veled szemben én az vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!