Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy szép barátnőm, hogy félek a szép lányoktól?
Én inkább a ronda lányoktól szoktam félni, de úgy látszik nem vagyunk egyformák.:D
Mért félsz tőlük? Megesznek reggelire? Nekik is nőből van a szívük és a lelkük is! Beszélgess velük! Ne legyél túl nyomulós, mert akkor elküldenek a pcsába az tény!
Utolsónál a pont, azért félsz tőlük mert kicsi az önbizalmad valószínű ronda vagy vagy csak annak érzed magad és nem éred el az ő szintjüket, és azt hiszed hogy nekik csak a szép pasik kellenek. Nos én nem vagyok túl szép, sőt kövér is vagyok és ezt cáfolom mert jártam már egy nálam fél fejjel magasabb, vékony szőke lánnyal, aki nagyon szép volt, döglöttek utána a pasik, de szószerint és mégis engem választott. Mert igaz vannak beképzeltek akiknek az agyát már átmosta a média, de vannak olyanok akik tényleg nagyon kedvesek tudnak lenni és egyáltalán nincs velük semmi baj.
Külsőre az én barátnőm vagy is már csak volt ilyen volt de nagyon kedves, szerethető, érzékeny lelkű lány volt és ő neki pont egy olyan pasi kellett aki odafigyel rá és nem csak bunkózza meg azért kell neki hogy jól nézzen ki egy lánnyal.
De vannak olyan rondább lányok akik szintén beképzeltek, de van olyan szép lány is aki nagyon kedves tud lenni.
Sokáig én is ebbe a félelembe éltem, de azóta simán megszólítom a szép lányokat. Munkahelyemen is van egy szőke lány aki irodista nálam 2 évvel idősebb de simán mert neki köszönni és mosolyogva visszaköszönt és sokszor futottunk már össze a büfébe és nagyon jól el lehet vele beszélgetni. Igaz van barátja, de ő is megmondta hogy őt nem érdekli hogy néz ki egy pasi, ha látja rajta hogy rendes meg aranyos, akkor simán összejönne bárkivel ha párkeresésről lenne szó. És ő is bíztatott hogy nyugodtan ismerkedjek olyannal aki tetszik mert lehet vannak olyanok akik lepattintanak, de vannak olyanok is akik nem hagyják magukat de hajlandóak adni esélyt a másiknak, ha látják hogy az illető tényleg hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!