Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szép lányoktól, de úgy általában minden lánytól, lehetséges, hogy azért, mert rondánakk érzem magam és nem vagyok egy társasági ember?
Elébb tedd barátzónába. Ha lesz pár szép csaj barátnéd, akkor látod, hogy ők is emberek. Aztán még talán tanácsot is tudnak neked adni, hogy miben, hogy változz, hogy a kövi csajnak tetsszél.
Nem bonyolult. Barátkozni szabad.
Míg az ember nem tudja elfogadni önmagát, addig senki sem fogja őt elfogadni.
Míg az ember undorítónak csúnyának, rondának látja magát, addig ne várja azt, hogy a körülötte élők vonzónak, szépnek, jóképűnek lássák.
Én is sokáig azt gondoltam, hogy ronda vagyok, mert a tükörben egy ronda pasast láttam, és bárhogy próbáltak velem szebbnél szebb nők járni, mindig visszautasítottam, mert azt gondoltam, hogy csak gúnyolódnak. Egy jó ideje, megtanultam magamban észrevenni a szépet és a jót. Azóta nem félek attól, hogy a lányok kijátszanak, és azóta van egy tartósabb kapcsolatom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!