Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Csak barátként gondol rám
Figyelt kérdés
Tudom elég sablon kérdés, de lehet ezen változtatni valahogy? Kb. fél éve ismerem a lányt azóta folyamatosan találkoztunk, beszélgettünk. Elég félénk vagyok és mostanra sikerült előhozakodnom a dolgokkal és elmondtam neki mit érzek, amire ő nem tudom mit válaszolni. Ezek után ilyen kétes dolgokat mondott nekem, mint pl. egyszer rákérdezett, hogy ha tetszett nekem miért nem hívtam el már hamarabb és szinte ő kérte, hogy elhívjam. Már ott tartottunk, hogy egy igazi randi lett volna, mire hirtelen lefújta az egészet és közölte, hogy nem érez semmit sem irántam, mert szerinte ez így jobb lesz nekem. Most tanácstalan vagyok, hogy csak a barátságot félti, vagy tényleg nem akarja megpróbálni. Tudom sokat vártam... ezt ő is a tudomásomra hozta, hogy ha közlöm a szándékomat akk már nem itt tartanánk, mert tetszettem neki és még mindig, de már neki nehéz nem barátként tekinteni rám. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült, csak muszáj tudnom mit gondoltok a helyzetről, mert teljesen tanácstalan vagyok.2013. nov. 13. 13:09
3/4 A kérdező kommentje:
biztató szavak xD csak az zavar a legjobban, hogy mondta ő is, hogy tetszem neki, de még esélyt sem ad egy erejéig...
2013. nov. 13. 13:52
4/4 A kérdező kommentje:
randi erejéig* bocsi :)
2013. nov. 13. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!