Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol rólad a pasi, ha rajzol neked? Gondolhat rád csak barátként? Fiúk mi okból rajzoltok egy lánynak? Lányok mit gondoltok ha rajzol nektek egy fiú?
Szia. Az egyik barátnőmnek a barátja sokat rajzolt, pl. egy nagy cicát, nagyon szépen kidolgozva, több órát dolgozott rajta, ők már együtt voltak, szerette nagyon.
Nekem volt egy fiú barátom,aki rajzolt nekem, nagyon mély volt a kapcsolatunk, és sokat beszélgettünk, én barátként tekintettem rá, de neki nagyon fontos voltam, lehet szerelmes volt belém. Volt egy másik srác, aki folyamatosan állatokat, szivecskéket küldött nekem, ő pl. feleségül akart venni. :D
De inkább megint csak nagyon jó barátok voltunk, mert nekem annyira nem voltak eseteim...
Szerintem nagyon bírhat az a srác, aki rajzolgat neked... :)
Bár vannak osztálytársaim, akik hülyeségeket rajzolnak, szivatásból meg viccből, azt nem bírom. :D És nekik nem is szoktam megengedni, szóval megtanultak tisztelni...:)
Nah ennyi kb.Nem mindegy hogy és mit rajzol... milyen céllal, hányan szórakoznak rajta :D
Nekem ez a véleményem lányként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!