Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 20-25 éves fiataloknál kb hányadik randin van az első szex ideje? Nyílván sok pasi szerint már az elsőn. Csajok! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
25 éves pasi vagyok, de nehéz kiigazodnom a csajokon... Az egyik nem csókolózott velem először (szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és 1 óra után tettem egy kísérletet mikor megadta a számát), viszont dugtunk az első igazi randin. Egy másik csajjal már 5 perc után volt csók viszont a 3. randin sem engedett többet, úgy hogy feljött hozzám. Komolyan érdekelne, hogy szerintetek mi a normális / elfogadott / általános ???2010. júl. 22. 15:20
1/16 anonim válasza:
20 éves vok, de nem randin lesz szex, hanem ha már pár hónapja járunk..
3/16 anonim válasza:
Szerintem úgy érdekesebb, ha egy komoly nő 1 hónapot kivár.
4/16 anonim válasza:
Nincs elfogadott. Gondolom tudod hogy az emberek nem bábuk hanem minden egyes ember külön egyéniség. Mindegyiknek más az elfogadott, miért akarod őket általánosítani?
Amúgy nekem személy szerint se csók se szex nem lehet túl korán. És nem érdekel ki mit gondol erről.
5/16 anonim válasza:
apádf.sza prűd!!!!! csak meg akarom ismerni a pasit, mielőtt bármi is lenne. idióta..
6/16 A kérdező kommentje:
Tudom, h az emberek nem bábuk, és nincs elfogadott, viszont érdekelne, h a pasiknál mi a tapasztalat, a csajoknak meg kb mi a kellemes. Egyébként szerintem a szex része egymás megismerésének. Lebontja a gátakat, őszintébbé teszi a viszonyt. Én szívem szerint már az első alkalommal lebontanám a gátakat... Érdekelne, hogy általában egy pasi meddig vár. Velem van a baj, ha max a 3. randiig? (ne bántsatok, a jó szándék által vezérelve kérdezek...)
2010. júl. 22. 15:38
7/16 anonim válasza:
Nincs veled baj csak sok lány nem így gondolja és nem kéne neki ilyen pasi. De senki sem felelhet meg mindenkinek. Én bármilyen tesi kapcsolatot csak akkor akarok ha szerlemes vagyok és belém is szerelmes az illető és már járunk! Lehet prűd de nem érdekel.
8/16 anonim válasza:
jaa, persze.. ugorj vele az ágyba a megismerkedéskor, nem is kell megvárni az 1. randit.. :S
9/16 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egyszerűen annyi a titok nyitja, hogy mikor bíznak meg benned. Hülyeségnek tartom ezeket az időket. Van akiben fél év után sem bízol, van akiben pedig már első pillanattól fogva, ezért is nem lehet időben ezt meghatározni. Nem benned van a hiba :) 21/N
10/16 anonim válasza:
Szia! Én a mostani barátommal úgy jöttem össze, hogy mikor először találkoztunk egy bulin, csak beszélgettünk, szórakoztunk, nevettünk az embereken. Mikor utána találkoztunk, beszélgettünk, búcsúzáskor megcsókolt. Utána találkoztunk még pár alkalommal, akkor is csók, meg simi-simi volt. Kb. a megismerkedésünkre rá 1 hónapra jött a szex. Szerintem ez teljesen normális ilyen korban. Fiatalabb koromban többet vártam volna az első szex-szel. És furcsa módon, a barátom sem erőltette, mikor megtörtént, én voltam a kezdeményező. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!