Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek 20-25 éves fiatalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 20-25 éves fiataloknál kb hányadik randin van az első szex ideje? Nyílván sok pasi szerint már az elsőn. Csajok! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
25 éves pasi vagyok, de nehéz kiigazodnom a csajokon... Az egyik nem csókolózott velem először (szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és 1 óra után tettem egy kísérletet mikor megadta a számát), viszont dugtunk az első igazi randin. Egy másik csajjal már 5 perc után volt csók viszont a 3. randin sem engedett többet, úgy hogy feljött hozzám. Komolyan érdekelne, hogy szerintetek mi a normális / elfogadott / általános ???
2010. júl. 22. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a gond mostanában, hogy sok férfinek se pénze se ideje se stílusa nincs az udvarláshoz. Nem vagyok álszent én se vetettem meg a könnyű nyári kalandokat egy nyaraláson. De egy komoly kapcsolat reményében hajlandó vagyok várni, taktikázni, mert érdekes számomra ez az élmény.
2010. júl. 22. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
minimum 4. randi:D
2010. júl. 22. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátommal 21 évesek vagyunk,most lesz 1 hónapja, hogy járunk, és még csak csók volt. Egyikőnk sem szűz már, de mindketten komolyan gondoljuk a dolgot (legalábbis szerintem ő is, mert nem sürget semmit).Sokat vagyunk együtt, nekem ez így pont jó,izgalmas. Igaz, mi nem igazán ismertük egymást azelőtt, hogy összejöttünk volna, szóval szerintem nincs gond a tempónkkal.
2010. júl. 22. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés!

Én ahogy észrevettem az első szexel biztosan kell várni valamennyit, főleg ha komolyan gondolja az ember a másikkal! Kell taktikázni kicsit, hogy a pasi már megőrüljön annyira akarja, persze te is, viszont túltaktikázni sem szabad a dolgokat! Mert akkor már tudja, hogy taktika és az már nem jó!

2010. júl. 22. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és 22/L
2010. júl. 22. 21:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Taktika? Mi a baj az őszinteséggel?
2010. júl. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!