Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek számít h lány létemre még nem smároltam lánnyal?
tévedsz, nem K - egyszerűen egy ostoba liba, aki megy az éppen aktuális "divat" után, rózsaszín helló kitty- s cuccokat visel, csótánytaposó van a lábán, "telcsizik" és "talizik", esetleg éppen emo, aki bele akar halni a világfájdalomba, az összes nyálas, stupid sorozatot megnézi a tv- ben, a reklámok vezérlik a vásárláskor, cikinek érzi, ha nem a legújabb telefonja van (amely tudásának a 10%- sem tudja használni), - de életében egy könyvet még el nem olvasott, az msn- jei smile halmaz, kis szívecskékkkel megspékelve, meglepődik, ha valaki azt mondja, hogy a föld nem lapos (amikor pedig világosan látja, hogy az...), nem érti, hogy a hajó hogyan tud fennmaradni a vízen, amikor vasból van.....
...na, most kidühöngtem magam...
a 24 eves vagyok. a csotanytaposos duhongonek teljesen igaza van :D ne menjel mindenaron a csorda utan. sajat, kulon egyeniseg vagy, hasznald ezt ki s dontsd el mi az ami a te vilagnezetedbe belefer es mi az ami mar nem.
a muvelodes pedig igen jo tanacs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!