Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy haverom, aki oltogatással hódít. Ez miért működik a nőknél?
Nem, ez a fordított pszichológia.
Gondolj bele, ha valami miatt leszólnak, akkor általában megpróbálod bizonyítani, hogy nem igaz a kritika, nem? :)
A lány is meg akarja mutatni, hogy hiába van sz*r felsője, ettől függetlenül mondjuk táncolni jól tud...vagy mást tud jól :)
Amiben a haverod jó, hogy jól tud választani. Ki tudja szúrni, hogy kinél működik ez, és kinél nem. Mert azért ez a fordított pszichológia sem működik rengeteg lánynál, sokmindnekiről lepereg.
lehet hogy csak szerinted átlagos
amúgy lehet vmi a módszerében, mert így felhívja magára a figyelmet, aztán úgymond lehetőséget ad hogy a lány "bebizonyítsa" hogy ő igenis jó választás
erre tudat alatt lehet hogy én is ugranék vagy elküldeném a francba
de ez szerintem csak akkor működik, ha külsőre bejön a lánynál
"Én lepattintanám a hülyegyereket."
Igen, valszeg azok a csajok is ezt mondanák a kérdést olvasva, akik aztán elmennek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!