Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik a facebookos csajozás?
A csajok nem foglalkoznak ezekkel,vagy bénának tartják,hogy a gép előtt mernek írkálni,személyesen nem emrnek odamenni hozzájuk,vagy miért nem működik csajok?
24\F
igen ez nagyon gáz.
a facebook kapcsolattartó eszköz, nem ismerkedési hely. ha valaki facebookon akar ismerkedni azt gondolom hogy fél odajönni vagy annyira rossz hogy a környezetében nem talál csajt. ez olyan mint a társkereső ami szintén gáz szerintem
Én több csajt is felszedtem facebookon keresztül...
Attól függ, mennyire jó a fogalmazókád, meg te magad sztem. Meg persze a csajnak sem szabad idegenkednie a Fb-től. De simán tud működni. Csak találkozzatok élőben is.
Állandóan jót szoktunk mulatni barátnőmmel, akik annak ellenére kanos üzeneteket írogatnak neki Facebookon, hogy látszik, van barátja. Eléggé bénának tartja ő is.
Ismerkedésre ott vannak a társkereső és chatelős oldalak. Nem is értem, hogy ennek mi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!