Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem reagál itt már a 3. lány sem a randimeghívásomra?
Figyelt kérdés
Tudom, ne itt ismerkedjek, bla-bla-bla, de nem csak itt teszem, hanem a való életben is. De akkor is zavar, hogy már a 3. lánnyal beszélgetek itt el elég hosszasan, képet cserélünk, minden jó, elhívom őket, erre meg már nem írnak vissza.2013. dec. 28. 01:18
1/10 anonim válasza:
Ncore meghívót küldj nekik, az a nyerő.
2/10 anonim válasza:
Csak unaloműzésből csevegnek veled, nem akarnak semmi komolyabbat.
3/10 anonim válasza:
biztos a lányokban van a hiba...
4/10 anonim válasza:
Mert a legtöbb csak szórakozik. Én is próbáltam itt ismerkedni 1-2-vel, de lehetetlen, hacsak nem vagy budapesti. Ott talán még mernének is találkozni, de az, hogy én valakiért buszra pattanjak és átszeljem a fél országot...nincs az az isten és jó eséllyel nem is jönne el.
Megírhatod a neveket akikkel beszéltél, talán tudok róluk plusz információt mondani...
5/10 anonim válasza:
félnek hogy a pincébe végzik egy ketrecben
6/10 anonim válasza:
Egyébként meg igen, nCore meghívó a megoldás. Még a bugyit is ledobják tőle....
7/10 anonim válasza:
csak elütik az időt, nem akarnak ők randizni. esse
9/10 anonim válasza:
ez nem éppen igaz.. pár lánnyal már ápoltam közelebbi kapcsolatot innen.. szóval csak ügyesen..
10/10 anonim válasza:
1. Csak szórakozik miközben van barátja
2. a fotó alapján nem jöttél be neki
3. nem az valójában akinek kiadja magát, ugyebár a net az a hely, ahol a magukat csinos lányoknak vallók 120 kilós szőrös férfiak, a huszonévesek valójában lüke kis tinik és a 12-14 évesek pedig valójában pedofilok vagy a pedofilokra vadászó rendőrök. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!