Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok egy érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok egy érdekes pasi, nincs egy barátom sem, nem vagyok pörgős, akkor hogyan tudnék lányokat, , megfogni"?

Figyelt kérdés
2-3 nap után kiderül, hogy nem járok el társaságba, nincs egy barátom sem, magamnak való vagyok, bár szeretek kirándulni menni stb, de vagy egyedül vagy barátnővel. Bizonygatta nekem az összes lány, akit leszólítottam, hogy neki nem kell nagyvilági pasi, nem kell a rossz fiú. Mégis pár nap után ha nem mentem haverokhoz, bulizni és részegedni, nem mentem összejövetelekre, akkor már kezdtek megutálni ezek a lányok. Persze kettesben bárhová elmegyek a párommal, mert nagyon szeretek kirándulni, túrázni. De ez nem elég. Hiába mondják a lányok, hogy csak nekem legyen jó ez a pasi, nem, akkor is pár nap vagy hét után, ha nem vagy érdekes ember, akkor menekülnek tőled. Mit lehet tenni. 2 diplomás 27 éves fiatalember vagyok.
2013. dec. 27. 11:36
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen, meg kell küzdeni. De ahhoz a nőnek is kell érdeklődnie a pasi iránt, hogy az küzdjön érte. Mert ha az a pasi kissé aszociális, alig van barátja stb, akkor bizony a nő nem fog jeleket adni, hogy érdemes érte küzdeni. Szélmalomharcnak meg nem sok értelme van. Persze én is tudok olyanról, hogy egy pasi absz nem jön be egy csajnak, de küzd és a 6. visszautasítás után adott neki esélyt, mert meglátta benne a férfit és azóta is együtt vannak. De ez ritka eset, 20 ból ha egyszer lehet ilyen szerencséje egy pasinak, hogy x számú elutasítás után beadja a nő a derekát. De ahhoz is az kell, hogy a pasi nagy kan legyen, meg tudja a csajt hódítani. De ha nincsenek meg azok a belső erői, kapcsolatai, egzisztenciája valamilyen szinten, akkor bizony a nő nem fogja biztatni és utána a küzdelem az elérhetetlenért, hát 95% hogy nem fog összejönni.
2013. dec. 28. 17:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Először is, mi szerinted a pörgős/nem pörgős? Mert, van egy olyan érzésem, hogy neked nincs kedved emberek közé járni, nincs kedved váratlan helyzetekkel szembesülni és kezelni azokat. Hiába a kettő diploma, nem találod magadat érdekesnek. Pedig ahhoz alsó hangon két érdekes diplomamunka kell. Abban a tévhitben élsz, hogy egy szép napon azon kapod magad, hogy a fotómodell pároddal járjátok az erdőt, és csak te vagy neki. Önző vagy. Te mit tudsz adni neki? Törődsz magaddal? Ápolt vagy? Edzett? Verbális készségeid kellenek, hogy legyenek. Humor? Szerinted pimaszul vicces vagy, vagy egy bohóc? Vannak céljaid, és dolgozol-e rajtuk? Nem vagy pörgős, mert jobb szeretsz otthon ülni a frusztráltságtól fűtött depresszióban, mint megnyílni mások felé, hogy cserébe ők is megnyíljanak. Ne nyomulj feleslegesen. Becsülj értéket csendben.Ha láthatóan mindent megteszel egy kapcsolatért, mikor a másik fél közel sem tett bele annyit, akkor egy papucs vagy. Miért? Megérdemli a másik a fokozott figyelmet, türelmet? Vagy nekem szükségem van a másikra most, rögtön? Anélkül, hogy ISMERNÉM ?
2014. jún. 10. 13:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Mennyi időt töltessz egy nap a gép előtt? HMMM? 27 évesen, ha ennyire visszamaradott vagy szociális téren, abban nagyon nagy mennyiségű NEGATÍV MUNKA van uram. Meghátrálás. Kifogások. És igen... van egy rossz és egy jó hírem. A rossz az, hogy óvodában kell kezdeni megismerni a nőt. Mert akkor még kevesebb a tétje, kisebb a kudarc lehetősége, minden Jancsika próbálkozik a Juliskáknál. Aztán onnan kellett volna építkezni egészen mostanáig. Elérni, hogy melletted üljön a bábszínházban. Hogy kölcsönadja a színes búgócsigát tíz percre. Hogy megpusziljon. Ez (felteszem) neked kimaradt. És most, mikor ezeket a sorokat olvasod, az elmulasztott lehetőségeidre gondolsz, amik egy karnyújtásra lettek volna...(sóhaj)

A jó hír az, hogy ma is el tudod kezdeni a változást. Ismerd már fel azt a kurv/\ gerendát a szemedben!

2014. jún. 10. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!