Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok egy érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok egy érdekes pasi, nincs egy barátom sem, nem vagyok pörgős, akkor hogyan tudnék lányokat, , megfogni"?

Figyelt kérdés
2-3 nap után kiderül, hogy nem járok el társaságba, nincs egy barátom sem, magamnak való vagyok, bár szeretek kirándulni menni stb, de vagy egyedül vagy barátnővel. Bizonygatta nekem az összes lány, akit leszólítottam, hogy neki nem kell nagyvilági pasi, nem kell a rossz fiú. Mégis pár nap után ha nem mentem haverokhoz, bulizni és részegedni, nem mentem összejövetelekre, akkor már kezdtek megutálni ezek a lányok. Persze kettesben bárhová elmegyek a párommal, mert nagyon szeretek kirándulni, túrázni. De ez nem elég. Hiába mondják a lányok, hogy csak nekem legyen jó ez a pasi, nem, akkor is pár nap vagy hét után, ha nem vagy érdekes ember, akkor menekülnek tőled. Mit lehet tenni. 2 diplomás 27 éves fiatalember vagyok.
2013. dec. 27. 11:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a szociális élettel kapcsolatosak az eddigi lányok kifogásai. Lehet, hogy egy másik sz betűs élet hagy kívánnivalót maga után a számukra.
2013. dec. 27. 12:02
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát sok sikert, én megértem a nőket, hogy nem akarnak a világ végén élni. :)
2013. dec. 27. 12:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint csak a nagyvárosi pasi a jó, köszi. Fejbe lövöm magamat.
2013. dec. 27. 12:18
 14/23 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, leszek egyedül. Maholnap úgyis 28 vagyok. Már nem ábrándozhatok. Csak akkor ne sírjanak mindenhol a 30 pluszos nők, sokszor gyerekes nők, hogy egyedül maradnak. Mert volna pasi, akinek kellenének. De ők 40 körül is nyávognak, hogy kitolt velük a sors. Ez kétélű fegyver.
2013. dec. 27. 12:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ebben cipőben járok. Hobbim a kirándulás, erdőjárás. Kapcsolatokat nehezen tudok kialakítani, elköteleződni. Baráti köröm, társaságom nincsen. 34 évesen sok reményt már nem táplálok,hogy meg tudnék változni, elfogadtam, hogy ilyen vagyok. Élvezem ennek az előnyeit és viselem a hátrányait. Ismerkedni pont azért nem merek, mert félek, hogy unalmas lennék a nők számára. Arra igyekszem odafigyelni, hogy gondolatban ne forduljak magamba, nyitott legyek a környezetem felé, a magam módján. Bocs, hogy tanáccsal nem tudtam szolgálni, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal. Ja, és én Bp.-en élek, szóval nem minden esetben a környezet számít, hanem az egyén, a gondolkodásmód.
2013. dec. 28. 13:20
 16/23 Költőnő? ***** válasza:
túrázni én is szeretek pl ETTŐL önmagában még nem lesz unalmas vki
2013. dec. 28. 13:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Beszélgetek én is lányokkal, nőkkel. Nagyon sokáig kell keresgélni, de vannak még szép számmal olyan nők (a nők kb 2%-a)akik ezt elfogadják és ők is pl veled vagy belem mennének túrázni, csak egymáséi lennétek. Csak ilyen bukkanni manapság, ahol a nől másik 98% a nagyvárosra,a pörgős pasikra vágyik, nem könnyű. De próbálkozni kell lépten-nyomon.
2013. dec. 28. 14:32
 18/23 A kérdező kommentje:
De az elég rossz, hogy barátok és társaság híján rengeteg lányt kell leszólítanom bárhol, utána ismerkedni kell velük (már persze aki szóba áll) és még utána derülnek ki a dolgok, hogy nincs se barát, semmi és utána pár nap vagy hé után közlik, hogy bocsi de nem. Tényleg kell 30-40 lánnyal randizni, hogy kiszűrhesd, melyik amelyik elfogad így. Nagyon nehéz.
2013. dec. 28. 14:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz túrázni akkor tudhatod, hogy az állatvilágban is meg kell küzdeni a hímeknek, hogy nőstényhez jussanak, úgyhogy jusson eszedbe Madách szava az Ember tragédiájából: "Mondottam ember küzdve küzdj és bízva bízzál!"
2013. dec. 28. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Kinyírok én bárkit egy nőért, de azért sajnos börtön jár és s*ggbekuki nem pedig a "nőstény". Ha már az állatokhoz hasonlítgatja ezen az oldalon mindenki magát...
2013. dec. 28. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!