Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok/nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok/nők csak barátkozni akarnak velem, lefeküdni meg senki?

Figyelt kérdés
39 éves leszek és nagyon tele van az egésszel a t.k.m. Már egy intelligens és szimpatikus ribancért is hajlandó lennék fizetni, ha van olyan. Igy nem az élet az élet, ha állandóan csak magamnak verem. Egyébként szakmában sikeres vagyok, nem vagyok koldusszegény, ronda sem, de rámenős sem. Ellenkezőleg, nagyon becsületes és tisztességes fickó vagyok. Humorérzékem is van. Az átlagnál érzékenyebb vagyok. Az lenne a döntő, hogy nem vagyok rámenős? Hajlandó lennék fizetni is egy kis gyengédségért, csak érezném már magam férfinak.
2009. nov. 25. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
MÉLYSÉGESEN INTOLERÁNS??? Az, hogy az egyik hapsi pl. a feleségét agyba-főbe dicsérte, DE azért szeretőt keresett???? Én nem szerető akartam lenni, nem második vagy tudj' isten hanyadik. Vagy fordítva: szapulta a feleségét a másik. Az, hogy megismerkedik velem egy hapsi, randizgatunk, erre KIDERÜL, HOGY MÁR VAN vagy kb. 30 nője és gyereke, akit nem ismer el... SOROLJAM MÉG??? ÉS ÉN VAGYOK AZ INTOLERÁNS????
2009. nov. 25. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem Te a dühös maca vagy aki mindenkinek csak arra kell!!!
2009. nov. 25. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves dühös maca!

Legközelebb, ha apróhirdetést adsz fel, írd le, hogy nős férfiak és szerencselovagok kíméljenek...

:DDD

2009. nov. 25. 11:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Nos a vita kissé elszállt más irányba... de ezt tényleg gyakran hallottam már, hogy egy nő többször próbálkozott társkeresőkön és a vége az lett, hogy minden férfi, aki ott van, hülye. Én is évekig társkerestem, feladtam vagy xmillió hirdetést, randik is voltak, többnyire nem lett semmi, de azért nem fogok leirni minden társkereső nőt. Ez egy ilyen sz.r idő, amikor az idősebbeknek egyre nehezebb ismerkedni és mi marad nekik más, mint a társkeresők?
2009. nov. 25. 13:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat az OFF-olásért, azért én nagyon örülnék, ha vissza tudnánk térni az eredeti témához, mert úgy látom, más is jár hasonló cipőben. Nem mintha szégyellném magam, mert nincs partnerem, csak rettentően bosszant néha, sőt elkeserit, sőt... Na meg a férfiembernek a szex is nagyon fontos, örülök neki, hogy idestova 40 évesen is tele vagyok energiával, de szivesen ajánlanám már másnak is a magomat, nem csak az enyészetnek.:) Feladni nem adom fel, de ha minden próbálkozásomat összeirnám, egy vaskos könyv születne.
2009. nov. 25. 13:36
 16/18 janika1972 válasza:
Hello! Nem vagy egyedül! Én 37 vagyok,és nekem még nem is volt 1 kapcsolatom sem növel,pedig nagyon szeretném.Sajnos külsö okai is vannak,ezt meg lehet érteni,de nem hiszem hogy nincs olyan értelmes nö aki ezt megértené!
2009. nov. 25. 14:15
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem egészen értem, milyen külső okai vannak? Nem vagy elég jóképű, nincs jó alakod?

Hát igen, tudom, hogy mások is vannak igy, csak attól még nekem nem lesz könnyebb, sajnos.

2009. nov. 25. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Megnősültél azóta bátyja?
2019. máj. 4. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!