Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok/nők csak barátkozni akarnak velem, lefeküdni meg senki?
39 évesen ez azért elég gáz...
Regisztrálj egy társkeresőn...Keress korban hozzád illő nőt és szórakoztasd a humoroddal! Majd hívd el randizni...
Egy csomó hozzád hasonló nő van a társkeresőkön akik szintén csak gyengédségre vágynak...
Ha sokat vered a répát, eltompul a szexuális vágyad a nők iránt (ha kanos vagy az meglátszik és kisugárzik belőled) ezt a nők levágják és úgy érzik, hogy kielégült fószer vagy elég neked a beszélgetés is...
Pénzért valódi gyengédséget nem fogsz kapni soha...
Legfeljebb csak puncit!!!
38/N vagyok. Koromnál fiatalabb külsővel (udegenek is tegeznek), káros szenvedélyek nélkül, nem qválkodtam soha, de nekem sem jött igazán össze párkapcsolat. Voltam évekig társkereső oldalakon, kiábrándító tapasztalataim vannak (legtöbb hirdető pasas szélhámos, nős, degenerált). Nem is tartanak csúnyának.
Engem már nem érdekel párkapcsolat, van az életnek sok más szép aspektusa.
9:49 egyes: lehet, hogy fején találtad a szöget. Szóval ne verjem a répát és a kanosságom nagyobb szexuális vonzerőt ad majd? Jól értettem?
9:49 kettes: jobban kellene éreztetnem a nőkkel, hogy mást is akarok, tehát nem csak barátságot? tehát többet kellene kockáztatnom? Jól értettem?
10:08: "engem már nem érdekel párkapcsolat, van az életnek más aspektusa is", hát persze hogy van, de úgy utálom ezt a dumát, hogy hihetetlen. Egy idő után elegem van az összes többi aspektusból és csak azt érzem, hogy úgy fogok meghalni, hogy nem éltem meg igazi szerelmet. Fő, hogy mindenhonnan szex folyik, mindenhol azt nyomják, a magamfajtának meg csak kinlódjon. Ilyenkor egész komolyan gondolok a legdrasztikusabb megoldásra is: itthagyni ezt a világot.
Ja, pénzért nem kapok gyengédséget. Ez igaz, és ez a legszörnyűbb az egészben. Mert ugyan mit kell tennem azért, hogy gyengédséget kapjak? Már mindent megpróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!