Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok/nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok/nők csak barátkozni akarnak velem, lefeküdni meg senki?

Figyelt kérdés
39 éves leszek és nagyon tele van az egésszel a t.k.m. Már egy intelligens és szimpatikus ribancért is hajlandó lennék fizetni, ha van olyan. Igy nem az élet az élet, ha állandóan csak magamnak verem. Egyébként szakmában sikeres vagyok, nem vagyok koldusszegény, ronda sem, de rámenős sem. Ellenkezőleg, nagyon becsületes és tisztességes fickó vagyok. Humorérzékem is van. Az átlagnál érzékenyebb vagyok. Az lenne a döntő, hogy nem vagyok rámenős? Hajlandó lennék fizetni is egy kis gyengédségért, csak érezném már magam férfinak.
2009. nov. 25. 09:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

39 évesen ez azért elég gáz...

Regisztrálj egy társkeresőn...Keress korban hozzád illő nőt és szórakoztasd a humoroddal! Majd hívd el randizni...

Egy csomó hozzád hasonló nő van a társkeresőkön akik szintén csak gyengédségre vágynak...

Ha sokat vered a répát, eltompul a szexuális vágyad a nők iránt (ha kanos vagy az meglátszik és kisugárzik belőled) ezt a nők levágják és úgy érzik, hogy kielégült fószer vagy elég neked a beszélgetés is...

Pénzért valódi gyengédséget nem fogsz kapni soha...

Legfeljebb csak puncit!!!

2009. nov. 25. 09:49
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát lehet, ha jobban éreztetnéd velük, hogy te mást is akarsz, akkor ők is úgy állnának hozzád. Lehet, nem akarnak rádmászni. De az is lehet, hogy nekik csak egy kedves, barátságos férfi vagy, de nem vagy az esetük.
2009. nov. 25. 09:49
 3/18 anonim ***** válasza:
én nem vagyok ribanc, ésfizetned sem kellene... igazából nekem sincs senkim, nem is volt, azt mondják nem vagyok csúnya, és igazából az van, hogy én nő vagyok, és nem kell rámenősnek lennie egy férfinak, mert az még zavar is, szóval, ha rámenősen közelít valaki eleve menekülni akarok előle. Én is érzékenyebb vagyok az átlagosnál, talán ez is a baj velem, de mondjuk az érzékenységem arra használom, hogy írok. Mára már teljesen remény nélkül élek, mert közel vagyok a 30-hoz, de nem volt senki, magányos vagyok, szeretet hiányom van és már remélni sem merem, hogy szeretni fog valaki, olyas valaki, akit ha meglátok érzéseket vált ki belőlem... Nem számít a külső, sem a gazdagság... csak az a bizonyos szikra, az lenne jó, legalábbis úgy, hogy később lehet is belőle valami, de én már nem merek reménykedni, és ez botzasztó rossz érzés. Csak azért írtam le, hogy ne érezd ezzel egyedül magad, és ne akarj fizeti egy lánynak se, úgysem az az érzés lenne szerintem, de próbálj a lányok szemeibe nézni, hosszan, keresd a tekintetük.. azt írod érzékeny vagy, meg fogod látni kivel ismerkedj... Az sem baj, ha azt mondja az elején, hogy csak barátkozni akar.. lehet én is azt mondanám, de csak mert félnék bevallani, hogy többet akarok.. miért? mert félnék, hogy a másik meg nem akar többet, de ha barátkozunk az úgyis kiderül, hogy több lesz e vagy sem. ne add fel!!
2009. nov. 25. 09:57
 4/18 anonim ***** válasza:
ja és most visszaolvasva a válaszom ( előző vagyok) nem úgy értem, hogy velem ismerkedj:) Mert én már sohasem fogok ismerkedni, feladtam. Szóval azt akartam mondani ne fizess valakinek, csak először szemezz valakivel, akiben meglátsz valamit, szemezz a lányokkal, és akiben megfog valami vele először akár barátkozhattok is, mert nem mindíg úgy gondolják a lányok, hogy csak barátkoznának... csak azt mondják.
2009. nov. 25. 10:02
 5/18 anonim ***** válasza:
Tudsz fényképet feltenni magadról?
2009. nov. 25. 10:02
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem:) Miért?
2009. nov. 25. 10:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Jajj, rosz helyre írtam a nem:) Miért? et.. gondolom a kérdezőnek montad, ne haragudj, én meg máshová akartam írni...
2009. nov. 25. 10:05
 8/18 anonim ***** válasza:

38/N vagyok. Koromnál fiatalabb külsővel (udegenek is tegeznek), káros szenvedélyek nélkül, nem qválkodtam soha, de nekem sem jött igazán össze párkapcsolat. Voltam évekig társkereső oldalakon, kiábrándító tapasztalataim vannak (legtöbb hirdető pasas szélhámos, nős, degenerált). Nem is tartanak csúnyának.

Engem már nem érdekel párkapcsolat, van az életnek sok más szép aspektusa.

2009. nov. 25. 10:08
 9/18 A kérdező kommentje:

9:49 egyes: lehet, hogy fején találtad a szöget. Szóval ne verjem a répát és a kanosságom nagyobb szexuális vonzerőt ad majd? Jól értettem?

9:49 kettes: jobban kellene éreztetnem a nőkkel, hogy mást is akarok, tehát nem csak barátságot? tehát többet kellene kockáztatnom? Jól értettem?

10:08: "engem már nem érdekel párkapcsolat, van az életnek más aspektusa is", hát persze hogy van, de úgy utálom ezt a dumát, hogy hihetetlen. Egy idő után elegem van az összes többi aspektusból és csak azt érzem, hogy úgy fogok meghalni, hogy nem éltem meg igazi szerelmet. Fő, hogy mindenhonnan szex folyik, mindenhol azt nyomják, a magamfajtának meg csak kinlódjon. Ilyenkor egész komolyan gondolok a legdrasztikusabb megoldásra is: itthagyni ezt a világot.

Ja, pénzért nem kapok gyengédséget. Ez igaz, és ez a legszörnyűbb az egészben. Mert ugyan mit kell tennem azért, hogy gyengédséget kapjak? Már mindent megpróbáltam.

2009. nov. 25. 10:42
 10/18 A kérdező kommentje:
Ja, még az utolsó hozzászólónak annyit, hogy ha a legtöbb társkereső oldalon hirdető férfit degeneráltnak tartod, akkor nyilván benned is van a hiba, vagy neked tényleg nem kell kapcsolat. Azért degeneráltak, mert neked nem jönnek be? Ez szerintem mélységesen intoleráns.
2009. nov. 25. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!