Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért csináljátok ezt?
Szerintem nem is kell ehhez sok párkapcsolat, csak sokat kell társaságban mozogni, és figyelni. Pl a nejemmel kapcsolatban érdekes, hogy előttem csak 1-2 hónapig tartó diákszerelmei voltak, mégis marha jókat nevetett azokon a pasikon, akik meg akarták fektetni. Mármint 16 éves szűzlányként nyilván nem is releváns dolog azt ecsetelni, hogy el tudta e dönteni, kivel mikor bújjon ágyba, csak azt mondom, hogy ha elkezdte fűzögetni egy tipikus puncivadász, mindig kb az első mondatnál lett lerázva, annak ellenére, hogy ismerkedni mindig szeretett.
Egyszerűen csak annyi emberrel beszélgetett, olyan sok társaságban mozgott, annyi srác haverja volt, hogy tudat alatt is átlátott a szitán. Ezeket a típusú fickókat sosem bírta elviselni, már eleve azt sem, ahogy próbáltak bókolni, kedveskedni. Tapasztalat alatt én ezt értem, nem azt, hogy sok párkapcsolatot kell megélni.
Mint mondtam, nagyon sok emberen már eleve lehet érezni, ha megjátssza magát. Nem feltétlenül tudod megmagyarázni, de érzed. Ha nem is érzed, általában előbb-utóbb úgyis elárulja magát, főleg, hogy az ilyen álmacsó férfiak általában nem is túl intelligensek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!