Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért csináljátok ezt?
Senki sem provokált.
Igazság az,hogy 99%ban ha őszintén közelednek akkor elküldik az ilyen pasikat.Így muszáj játszani.
Ezt ti nők meg miért nem véditek ki?Várjatok de sokan nem vártok utána meg vádaskodtok.Kevesen vannak azok akik igazán kitartóak ebben a témában.
Ráadásul mindig sérülnek jó és érzékeny pasik/csajok mások miatt.Ez van.Nem tudsz ezzel mit kezdeni
kérdező (10)
Ez igy van ahogy mondod. Tény. A kérdés arról szólt, hogy miért csinálják, a válasz is erre ment :)
Egy pillanatig sem mondtam h. ez a helyes eljárás.
egy érettebb, normális pasi akinek van lelke amúgy, nem színlel szerelmet.
Bevállalja, aszt vagy összejön vagy nem.
amúgy megmondom őszintén nem egészen értem a kérdést.
Lehet, h nekem van hihetetlen szerencsém, de am mindig jó érzékkel ki tudtam szűrni azokat, akik a csillagot lehazudták volna az égről, csakhogy le tudják imádkozni a bugyim :)
Akinél meg mégis az volt, h csak szex, hát ott meg tudtam, h mibe megyek bele.
"Provokáltál, sértegettél, pedig nem is ismersz."
miért, te mit csinálsz a kérdéseddel? provokálod és sértegeted az egész férfitársadalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!