Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyökér vagyok, mert kihagytam egy ilyen csajt?
2013. dec. 10. 21:16
11/18 anonim válasza:
#9 raksz ki ide magadról képet, csak összehasonlításként?
12/18 anonim válasza:
Szép lány, de a belső is fontos, azt meg nem tudjuk...
Egyébként sajnálatos...ronda csajokat a tenyerén hordoz a barátjuk, őt meg nem szereti a szerelme.
Eh.
18/L
13/18 A kérdező kommentje:
Szép meg minden, sok bennünk a közös
Most egy másik pasival jár
A képeit nézegetve mindig hülyének érzem magam hogy egy ilyen csajt kihagytam :(
2013. dec. 10. 21:28
14/18 anonim válasza:
Szerintem rendes volt tőled, hogy nem használtad ki.
15/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy gyökér, sőt...Pont hogy igen is normális és rendes vagy, mert ahogy előttem is elmondták, ha már nem viszonozod az érzéseit, legalább nem használod ki. Pont akkor lettél volna az, ha nem érzel iránta semmit és csak azért mész bele a kapcsolatba, hogy "ne" tűnj gyökérnek.
16/18 anonim válasza:
Ebből a linkből az egész adatlapját vissza tudom keresni, szóval csak úgy linkelgess fiam...
17/18 anonim válasza:
Én a kolbászom megsütögettem volna a tüzében és a kicsepegő zsírt az arcára csorgattam volna.
18/18 anonim válasza:
Szerintem meg gyökér voltál! Aki mást mondd, az majd 10-20 év után fá fog jönni valószínű, hogy tévedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!