Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem volt ciki? (ajándék)
Figyelt kérdés
Randira a férfi ( 30 feletti), lufivirágot hozott és vihogott mikor átadta. Nem vagyok már tini, kínosnak éreztem a szituációt, és hogy ilyet adott. Megértem, hogy a szándék a fontos... de... És azt mondta, hogy azért ilyet vett, mert hogy különleges virág.2013. dec. 2. 07:32
11/36 A kérdező kommentje:
mert előtte kérdezte, milyen virágot szeretek, erre mondtam, hogy különleges legyen. de nem azt, hogy lufivirág, amit ha lenne gyerekem, annak vennék...nem vagyok már tini..
2013. dec. 2. 08:44
12/36 anonim válasza:
attól függ hogy mekkora volt az a lufivirág. Olyan hosszúkás lufiból hajtogatott volt?
13/36 anonim válasza:
Hallod!!! Nagyon jo fej!!!
Te kulonlegeset kertel! O azt adott! Profi!
:)
14/36 A kérdező kommentje:
ha randevúról van szó, és egy pasi ilyet nyom a kezembe, bocsi, ha nem nevetek rajta, mert több ember előtt csinált hülyét belőlem... igen, az a hosszúkás lufi, amiből gyerekeknek csinálnak játékfigurákat.
2013. dec. 2. 08:52
15/36 A kérdező kommentje:
a különlegeset pl orchideára stb értettem, nem MŰANYAGRA!!!
2013. dec. 2. 08:53
16/36 anonim válasza:
túl komolyan veszed magad
jobb is hogy kiderült ilyen vagy
17/36 anonim válasza:
Kaptam már én is lufivirágot és olyan lufi szivet,amiben egy galambpár /szintén lufiból/ puszilkodott.
Nagyon örültem neki!
28n
18/36 anonim válasza:
Volt olyan,megkérdezte,mit szeretnék kapni,én pedig azt mondtam,elég egy pici meglepi.Kaptam egy kindertojást.Nagyon örültem!:)
19/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok 30 éves te idióta! a férfi meg komolyan gondolta!
2013. dec. 2. 09:23
20/36 anonim válasza:
Furcsa de nem ciki.. Viccesnek találhatta vagy mi... Van humora....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!