Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon ciki egy ilyen ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki egy ilyen ajándék a barátomnak?

Figyelt kérdés

Már kitettem egy kérdést, amiben azt kérdeztem, hogy mit adhatnék neki, mert elég nehéz eset...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ezt találtam ki: Kapna egy műanyag poharat, rajta a susogós mackókkal(én rajzolom rá üvegfestékkel). Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy nem fog lejönni, de ha vizet iszik benne, és csak elöblíti, akkor használható lenne....persze nem vagyok profi rajzos, csak azon lenne a hangsúly, hogy próbálkoztam, és tőlem van.:) Fiúk, ti örülnétek ennek, vagy ez "gagyi"?

2013. okt. 30. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
meh, én macisat kaptam, pedig egy pokémonos mekkora királyság lett volna.
2013. okt. 30. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:

S3-mat vegyél neki azt használni fogja.

:D

2013. okt. 30. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha 1 ajándékod sem volt neki jó akkor ennek sem fog örülni de legalább adtál neki valamit szóval miért ne? Legalább kreatív vagy :D Jó lesz ez szerintem :DD
2013. okt. 30. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Én Zarakisat akarok. :D Egyébként nekem tetszene, legalább az igyekezetet látnám. :P
2013. okt. 30. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Sokmindent vennék neki ha annyi pénzem lenne.:)

Tényleg, a Pokemonos is jó ötlet lett volna, mert azokat is szereti, na majd legközelebb.:D

Köszönöm, remélem azért kicsit örül neki.:)

2013. okt. 30. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Zakari?:) Az micsoda?:)
2013. okt. 30. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!