Ez elég lesz? Nem ciki ez az ajándék?
Figyelt kérdés
Kap a barátom egy illatos kutyafejes üdvözlőlapot szerelmes idézetekkel.Meg egy kis mikuláscsomagot.
2 és féléve járunk már.
18/L
2013. dec. 1. 17:12
1/6 anonim válasza:
Szerintem ennél azért komolyabbat vegyél, pl autót, vagy motort.
2/6 anonim válasza:
Ezt mikulásra vagy Karácsonyra? Ha mikulásra, akkor szerintem jópofa és bőven elég. Ha Karácsonyra, akkor sem feltétlen rossz ötlet, cikinek semmiféleképp nem ciki.
3/6 anonim válasza:
Egy képeslap karácsonyra? Te örülnél ha ezt kapnád? Legalább egy üveg bort, vagy öngyújtót vegyen még.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez annyira nem jó. Eleve az üdvözlő lap, szerelmes idézetekkel még nekem is nyálas (lány vagyok) főleg hogy illatos, és kutyafejes. Szerintem ennek egy 14-15 éves lány örülne az aktuális pasijától.
Mikulásra a miki csomag jó lesz, és én mellé valami neki hasznosat vennék, mert a fiúk nem nagyon örülnek az ilyen lapoknak (szerintem).
Ha karácsonyra veszed, akkor meg nem jó a mikulás csomag.
5/6 anonim válasza:
Én szerintem is gáz a képeslap. Mármint nyálas. Egy ilyennek egy pasi nem örül. "Jajj de aranyos vagy drágám hogy ilyet vettél nekem" Aztán bedobja a többi használhatatlan dolog közé. Inkább vegyél neki pár doboz sört, vagy ha nem alkoholizál, akkor egy bonbont, vagy egy tábla csokit. A mikuláscsomag mikulásra kéne, de mivel karácsony kategóriában van kételkedem, hogy most mire is akarod venni. Karácsonyra mikuláscsomag tutira felejtős. De mikulásra természetesen jó. Karácsonyra legyél egy kicsit kreatívabb.
6/6 Kitti0721 válasza:
Attol fúgg ha 14 felett vagy akkor nem tulzás söt még a végén azt hiszi nem szereted, vagy legalább is kételkedni fog szerintem vegyél egy kicsit komolyabb ajitneki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!