Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk mennyire jellemző rátok? 20

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire jellemző rátok? 20

Figyelt kérdés
Mennyire jellemző, hogy azért ne találkozzatok valakivel,mert nem vagytok külsőre megelégedve magatokkal?
2013. dec. 1. 00:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Maximálisan jellemző rám.
2013. dec. 1. 00:11
 2/13 anonim ***** válasza:
eléggé.
2013. dec. 1. 00:12
 3/13 anonim ***** válasza:
ááá nagyon. Buliba, randira nem megyek el (átrakatom más időpontra) ha valami hibát észlelek magamon 2 nappal az esemény előtt.
2013. dec. 1. 00:15
 4/13 anonim ***** válasza:
nem jellemző :) bárkinek tetszhetek :)
2013. dec. 1. 00:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Én alapból mindenkinek tetszek. (vagyis ezt vallom, az egy másik dolog, hogy nem :) )
2013. dec. 1. 00:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem volt az.

Én mindig előre elmondtam,hogy nem vagyok egy Clooney és ha már látott is,akkor utána már nem érdekelt.

Elégedett vagyok magammal,mert ha nem lennék,akkor is csak ez lenne :D

Szóval azzal operáltam,ami van.

2013. dec. 1. 00:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha már összehoztam a randit, hülye lennék nem elmenni.
2013. dec. 1. 00:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem! Én férfi vagyok.
2013. dec. 1. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:

nem nagyon.

de olyan már volt többször,hogy elfelejtettem,vagy inkább aludtam a randi helyett.

de ez sült már el jól.

ott várt a lány,aztán rámcsörgött hol vagyok,én meg akkor ébredettem fel amikor hívott.

mondtam neki,hogy a szemben lévő házban lakom ugorjon fel,mert fel kell öltöznöm.

aztán feljött és végül ő vetkőzött le.

2013. dec. 1. 00:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem jellemző.
2013. dec. 1. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!