Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a jellemző RÁD! Ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Doktor Jo kérdése:

Mi a jellemző RÁD! Ha ezt olvasod, te hogyan csinálod?

Figyelt kérdés
Te találkozol még személyesen lánnyal, fiúval ha randiztok ? Tudtok úgy beszélgetni, hogy ne fagyjatok le az 1. mosolynál? Vagy már mindenki online éli az életet ?
2013. jún. 18. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én élöben sokkal nagyobb dumagép vagyok...bármeilyk csajt meg tudom nevettetni és órákon át beszégletni velük ha akarom :)
2013. jún. 18. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez most komoly kérdés ember?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Te találkozol még személyesen lánnyal, fiúval ha randiztok ?"

Ugye ez csak vicc?

4/11 anonim ***** válasza:

Másképpen nem is lehet.

Van olyan,hogy lefagy az ember,de minnél közvetlenebb a viszony,ez annál inkább alább hagy.

Nem feltétlenül.

2013. jún. 18. 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, hogy megérintsem a barátnőmet, amikor beszélgetünk. Úgy tűnik, hogy neki is.
2013. jún. 18. 17:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen ! Komoly a kérdés :D Én sem hittem el ! De ez ma ár tény ! Mindenki a facen csüng és személyesen találkoznak 1x közben meg órákat beszélnek online és ennyi.
2013. jún. 18. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:

A randi az nem azért randi, mert személyesen történik? Amúgy meg, nem vagyok az a fajta, aki lefagyna, még mielőtt beállna a kínos csend, elkezdek beszélni bármi hülyeségről, csak hogy ne üljünk ott némán egymásra bámulva... és egy idő után a másik is elkezd beszélni magától. Ha meg nem, akkor nem nekem való. :)

Az életem egyáltalán nem online élem, nem is lehetne. Az csak kapcsolattartásra jó, ha mondjuk az én esetem vesszük, külföldön tanulok, barátaimmal másképp nem is nagyon tudnám tartani a kapcsolatot, csak neten. A távkapcsolatnak meg nem sok értelmét látom, így általában ott van barátom, ahol több időt töltök (jelenleg ott, ahol tanulok).

Szerintem ez az "online éli az életét" dolog inkább a 15 éves koroszály környékére korlátozódik, mert a többieket ilyen vagy olyan kötelességei (munka, társasági kötelezettségek, stb) elvonják a gép elől. De nyilván vannak kivételek, mint a 40 éves magányos 80-as Palatin vagy mi, meg a 15 éves társasági ember, aki fenn sincs semmilyen netes oldalon.

2013. jún. 18. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pöstön így megy. Erre fele nem.
2013. jún. 18. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:

minden korosztályban találsz ilyeneket

amúgy ugyan úgy kell beszélgetni, mint élőben, a beszélgetéshez 2 ember kell, amikor megkezdődik az 1 szavas válasz, na ott van vége,

amúgy kapcsolattartásra jó a neten, de másra nem N

2013. jún. 18. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
a gep hamarabb fagy le.
2013. jún. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!