Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jellemző RÁD! Ha ezt olvasod, te hogyan csinálod?
"Te találkozol még személyesen lánnyal, fiúval ha randiztok ?"
Ugye ez csak vicc?
Másképpen nem is lehet.
Van olyan,hogy lefagy az ember,de minnél közvetlenebb a viszony,ez annál inkább alább hagy.
Nem feltétlenül.
A randi az nem azért randi, mert személyesen történik? Amúgy meg, nem vagyok az a fajta, aki lefagyna, még mielőtt beállna a kínos csend, elkezdek beszélni bármi hülyeségről, csak hogy ne üljünk ott némán egymásra bámulva... és egy idő után a másik is elkezd beszélni magától. Ha meg nem, akkor nem nekem való. :)
Az életem egyáltalán nem online élem, nem is lehetne. Az csak kapcsolattartásra jó, ha mondjuk az én esetem vesszük, külföldön tanulok, barátaimmal másképp nem is nagyon tudnám tartani a kapcsolatot, csak neten. A távkapcsolatnak meg nem sok értelmét látom, így általában ott van barátom, ahol több időt töltök (jelenleg ott, ahol tanulok).
Szerintem ez az "online éli az életét" dolog inkább a 15 éves koroszály környékére korlátozódik, mert a többieket ilyen vagy olyan kötelességei (munka, társasági kötelezettségek, stb) elvonják a gép elől. De nyilván vannak kivételek, mint a 40 éves magányos 80-as Palatin vagy mi, meg a 15 éves társasági ember, aki fenn sincs semmilyen netes oldalon.
minden korosztályban találsz ilyeneket
amúgy ugyan úgy kell beszélgetni, mint élőben, a beszélgetéshez 2 ember kell, amikor megkezdődik az 1 szavas válasz, na ott van vége,
amúgy kapcsolattartásra jó a neten, de másra nem N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!