Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akiknek azért nincs barátja, mert túl okos, és félnek tőle?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 17:49
3/15 anonim válasza:
tőlem sztem félnek a pasik vagy nem tudom, de nem mondanám magam túl okosnak, bár van eszem :D de inkább az lehet az oka, hogy nem tudják hova tenni a kinézetemet, a viselkedésemet stb.
4/15 anonim válasza:
Ha okos akkor csak ronda lehet. De az okosban sem vagyok biztos, inkább csak azt a látszatot kelti.
Egy soviniszta naplójából hallhattunk egy rövid részletet.
5/15 anonim válasza:
Ha a férfiak vágynak egy bizonyos nőre, akkor egy ilyen absztrakt dolog nem fogja őket visszatartani. Ha mégsem lépnek, akkor a nő nem elég jó, csak ő ezzel nincs tisztában. De nyilván jobb azt hazudni, hogy túl jó vagyok és félnek tőlem.
6/15 anonim válasza:
Lehet, hogy általánosságban igazad van, de nekem azt mondta a volt barátom, hogy megkeresi a legostobább plázacicát, mert utánam arra vágyik.
7/15 anonim válasza:
A tényleg okos nő ritka mint a fehér holló. Ugyanis a seggelés amit a nők tanulás címszó alatt művelnek fényévekre áll az okosságtól. Szóval nem hiszem, hogy olyan sok nőnél jelentkezne az általad említett jelenség.
8/15 anonim válasza:
7-es.
Magyarázd már meg nekem,hogy honnan tudsz te egy ilyen dolgot annyira rohadtul biztosan?Val'szeg a lányok okosabbak nálad,és csak azért vagy így kibukva.
Amúgy:igen,van.
9/15 anonim válasza:
Ó, kedves 7-es, hát ezt az okosságot meg honnan szedted? :D :D :D Vicces vagy!
10/15 anonim válasza:
"Val'szeg a lányok okosabbak nálad,és csak azért vagy így kibukva."
Azért vagyok kibukva, mert a drága hölgyek többsége a szakámban, ami talán az egyik legintellektuálisabb szakma, totálisan használhatatlanok amikor alkalmazniuk kellene a megszerzett tudást. A seggelés viszont nagyon megy nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!