Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,182cm elég egy férfinek, nektek elég lenne egy ilyen pasi?
Nem tudom eddig nem sokat gondolkodtam rajta de most olvastam valamelyik kérdést ami szerint a 170-180 centis srácokat nem nagyon kedvelik a csajok,na én meg 2cm vagyok csak magasabb náluk akkor én is hátrányba lennék egy 190cm riválissal szemben?
Lényszi kort és nemet is írjatok:)
18/F
Én imádnám a magasságod, kérdés, hogy te is az enyémet... :D
(172 cm , 19L)
Ezek a magassarkús nők nevetségesek.Felveszi és 190 tököm tudja hány centi.Ha sámlira állok én is 220 centi vagyok.:D
Komolyan nem tudom megérteni,hogy az ilyenek szarni voltak,amikor az észt osztották,vagy mi?
Amúgy szerintem semmi gond nincs a magasságoddal.Egészséges férfi magasság.Én is kb ekkora vagyok.Ha nagyobb lennék agyvérzést kapnék,mert így is nyomorogni kell néha.
Amúgy meg,ki nem kedveli a 170-180 centis srácokat?Nem hiszem,hogy annyira sok 190 centis jeti mászkálna az utcákon.Én fiú iskolába jártam szakközépbe és összesen 5 akkora gyerek volt 1200 fiú közt,szóval nem hiszem,hogy ez a döntő.Mondom ezt úgy,hogy egy 2 méternél nagyobb buzeránsért ejtettek pofára(ennyit a szerelemről,meg arról,hogy nincs felszínesség,főleg,hogy kis törpe volt a csaj).
Mellette kihúzom magam:)
Am az hogy a csajoknak a pénzes srácok kellenek egy hülyeség,nem írom most le milyen tapasztalatok miatt gondolom így,de hidd el,ilyen korban ezt pont letolják a csajok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!