Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a suliban egy 11. -es srác, a termük a miénkkel szemben van, ezért ugye kb minden nap látom. (Én 13 éves vagyok (L) És már rég óta nagyon tetszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem beszéltünk még, de egy csomószor engem néz, elég feltűnően...2013. nov. 29. 15:57
2/22 anonim válasza:
miért nem mész oda és beszélsz vele?
3/22 anonim válasza:
13 éves 16-17 éveshez képest még nem olyan gáz.
4/22 anonim válasza:
Nem is azt kérdezte, hogy gáz vagy sem, hanem hogy mit tegyen!
5/22 anonim válasza:
Azt tedd,amit még nem tettél. (Beszélgess vele)
6/22 anonim válasza:
4#
De nem is azt hogy "Nem is azt kérdezte, hogy gáz vagy sem, hanem hogy mit tegyen!" :D
7/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem merek odamenni :D mi van ha visszautasít?? :O akkor kiborulnek..
2013. nov. 29. 16:13
8/22 anonim válasza:
Ha visszautasít,akkor nem lesz semmi. Idővél kapnifogsz még nagyon sok pofont az élettől,ahogyan felnősz.
9/22 A kérdező kommentje:
És mit mondjak? Szia, bocsi csak nagyon tetszel?
2013. nov. 29. 16:16
10/22 A kérdező kommentje:
Meg 11.-es.. Biztos higy nem erdekli egy 7.-es csaj..:(
2013. nov. 29. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!