Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a suliban egy 11. -es srác, a termük a miénkkel szemben van, ezért ugye kb minden nap látom. (Én 13 éves vagyok (L) És már rég óta nagyon tetszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem beszéltünk még, de egy csomószor engem néz, elég feltűnően...2013. nov. 29. 15:57
11/22 anonim válasza:
Megszexelne, de azt azért nem kéne 13évesen.
12/22 A kérdező kommentje:
Ja az meg a másik :D
2013. nov. 29. 16:24
13/22 A kérdező kommentje:
De tenyleg nagyon tetszik!!! Es ojan szerencsetlennek erzem magam..
2013. nov. 29. 16:25
14/22 anonim válasza:
Bolondozol? Odamenni hozzá, hogy "Szia! Nagyon tetszel!" Ezt véletlenül se tedd. Ebből még akkor se jöhetsz ki jól te is tetszenél neki.
Én már leírtam, hogy mit csinálj; Semmit!
Ha feltűnően nézeget, akkor szépen mosolyogj, és ha majd ő összeszedi magát és beszélgetésbe kezd veled, akkor meg legyél kedves, és ennyit tudsz csinálni.
15/22 A kérdező kommentje:
En sem gondoltam, hogy odamegyek, azt csak poenbol irtam nyugi :P de az a baj, hogy teneg nagyon tetszik es nagyon unok mar varni..
2013. nov. 29. 16:29
16/22 anonim válasza:
Lehet az is, hogy zavarban vagy, amikor téged néz, és ezért kicsit elutasító a kisugárzásod, meg a mimikád, vagy akármi.
Aztán ő nem mer odamenni hozzád.
Azért különböző módokon lehet neki jelezni finoman, hogy odamehet. Ilyen a testtartás, ami legyen felé forduló, nem fonjuk keresztbe a karunkat stb...
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom megfogadni az összes tanácsot! ;)
2013. nov. 29. 16:44
18/22 A kérdező kommentje:
Valaki még valami ötlet?
2013. nov. 29. 16:45
19/22 anonim válasza:
Öltözz csinosan és keresd a szemkontaktust, amikor csak lehet.
20/22 A kérdező kommentje:
Ez tetszik! ;) koszi
Valaki privatban irna meg?
2013. nov. 29. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!