Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene választani?
15F
Nagyon nehéz helyzetben vagyok mert van 3 barátnőjelöltem de sehogy se tudok választani
Mindegyik nagyon csinos,okos,kedves és mindegyikkel van valami közös tulajdonságom
1.15L vörös haj,gyönyörű arc és test,hasonlóan rock zene kedvelő
2.15L Nagyon szép lány ő is,barna haj,vele egy iskolába is járok,évfolyamtársam (nem osztálytárs) ő is nagyon kedves,okos,csinos
3.16-17L Nem tudom pontosan hogy hány éves de a kinézet és gondolkodásmód alapján 17-re saccolom
Nagyon szép lány,kedves,csinos,barna haj
Ő szemelt ki engem,mindig a közelembe jön,nézeget engem,szemezget stb
Nagyon nehéz válaszani,kérlek segítsetek!
válaszd azt, amelyik hajlandó veled szóba állni
én biztos azt választanám.. ezért nincs is barátnőm
Egyrészt, nem ennyi alapján választok lányt hanem a személyiségük alapján. Másrészt pedig amit leírtál az semmit nem mond. A kérdésed valahogy így néz ki.
"Kit válasszak?"
1. Ő nagyon szép
2. Ő is nagyon szép
3. Ő is nagyon szép
És ne nekünk kelljen már választani tényleg. Miért van az, hogy az ilyen agyilag zokni srácokra 3 lány is rárepül?
Én neked is azt tudom javasolni mint amit a nőknek:
Ne legyél r*banc, döntsd el mit akarsz és ne a külső jegyek alapján akarjál párt szerezni magadnak mert akkor egy idióta féreg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!