Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randik alkalmával a legtöbb lány miért kérdez rá a
pasi exére, meg hogy milyen volt vele a szex stb?
Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdem, mert minden lány úgy indít és csakis olyan pasit akar, aki valamilyen szinten tapasztalt. Én meg a 27 évemmel és 4 randival is szűz vagyok. Ilyenkor nyelni sem tudok, mert nem mondhatom azt nekik, hogy még nem voltam nővel. Aztán szép lassan rájönnek, hogy nyuszi vagyok, nem értek a nőkhöz (nem volt szex, ez hatalmas lelki teher, ha bevalljuk, ha nem)és sokszor a 2. randi már össze sem jön, vagyis nekem.
2013. nov. 29. 16:08
1/7 anonim válasza:
Ezt a témát egy nő hozza fel? Első randin? Ezt kicsit furcsállom.
Ne hagyd ilyen irányba terelni a beszélgetést, vagy ha már itt vagytok, akkor legyen erre valami pajzánkodós, mókás válaszod, nem kell feltétlen válaszolni, mi köze van hozzá. Egyébként meg ne legyenek emiatt komplexusaid, persze abszolút megértem, hogy frusztráló lehet, de felesleges ezen paráznod, tök természetes dolog, úgyis jól fog menni. Ne is gondolj erre, hogy szűz vagy, amúgy se ettől függ, hogy ki milyen jó szerető (tapasztalat.)
Szóval inkább a pozitív dolgaidra fókuszálj, mielőtt elindulsz a randira, és mutasd meg neki, hogy jó fej, szórakoztató pasi vagy, akkor majd lesz második randi. ;)
2013. nov. 29. 16:18
2/7 anonim válasza:
Elég baj, ha egy csaj így áll hozzá... Szerintem ezek a csajok, akikkel kapcsolatba kerültél, inkább szexelni akartak, nem hosszútávú kapcsolatot... Szerintem valdd be pironkodás nélkül, és keress egy olyan csajt, aki szégyenlősebb, és aki esetleg szintén szűz, az előtt nem gáz... Vagy egy érettebb negyvenes nőnek udvarolj, aki még élvezné is, hogy bevezethet a szex rejtelmeibe... Ha zavarban vagy, az rosszabb, mintha szemrebbenés nélkül bevallod, ha Te elfogadod ezt akkor a másik is könnyebben átlép rajta (vagy rajtad...). Ha te szexpartnert keresnél, Te is szívesebben lennél olyannal, aki tapasztalt... Máshol keress lányokat, ne ebben a körben...
2013. dec. 2. 12:09
3/7 anonim válasza:
Érdekes csajokkal randiztál.Vagy azért kérdeznek rá elsőre mert lerí rólad hogy nem értesz a nőkhöz.
2013. dec. 2. 19:47
4/7 anonim válasza:
Az exek mindig előkerülnek. Ha nem az első randin, de biztosan a szex előtt. Sokszor még az első csók előtt. Így nem lehet kitörni az ördögi körből.
2013. dec. 3. 01:09
5/7 anonim válasza:
Tőlem ilyet sosem kérdezett egy csaj sem, pedig volt már vagy harminc randim. Esetleg szóba kerülhetnek az exek, de hogy milyen volt velük a szex, az soha. Ha nálad mégis így tesznek, akkor csak arra tudok gondolni, hogy lerí rólad hogy szűz vagy. Én a helyedben meglőnék egy jó csajt a vidékilányok.hu-ról, aztán már nem lennék zavarban ettől a kérdéstől!
31F
2014. jan. 28. 14:30
6/7 anonim válasza:
Amúgy hol szoktál ismerkedni?
2014. jan. 28. 14:31
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, nem értek a nőkhöz és még eggyel sem voltam együtt. Attól még nem kellene rákérdezniük, mert nincs hozzá közük, meg nem az exekkel akarok újra járni, hanem velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!