Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók, kézfogás, "visszahúzódó lány"?
én épp egy gyerekkori barátnőmmel (akivel mai napig nagyon jóban vagyunk) találkoztam a városban egy forgalmas átkelőhelyen, mentem felő nyujtot kezekkel, hogy megölelem, de mivel ott volt kb. 100m-re tőlünk a barátja (aki az unokatesóm és rühelljük egymást) picit gáz volt hogy nem ölelt meg... GÁZ! :D
Jól érzed... a legutóbbi randimon a csaj visszahúzódó volt, beszélgettünk a padon, én mellette ültem átkarolva és ő kinyujtott háttal csak nézett előre felülve. Pedig neten ő kezdeményezett mindig de élőben félénk. Ne vele nem lett semmi komoly.
Másik történet mikor random módon egy szülinapi bulin 2 óra beszélgetés után már csókolóztam a csajjal, abból se lett semmi komolya kapcsolat..
Jövő héten lesz egy másik randim (és mivel én is általában a randikat átugrom a lányoknál) és én is vacilálok mi legyen.
Valószínű hogy ha visszahúzódó lesz csak sok beszélgetés és puszi, ölelés. Ha felszabadultan fogunk tudni beszélni akkor kézfogás és csók.
A helyzet adja önmagát! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!