Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki leblokkol egy kicsit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki leblokkol egy kicsit, amikor először hívják randira, vagy csak én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés
Tegnap randira hívott egy srác (aki nem mellesleg az osztálytársam, ezért is fura) és teljesen leblokkoltam, meg se tudtam szólalni. Végül azt válaszoltam, hogy adjon időt, hogy át tudjam gondolni az egészet, de úgy érzem megbántottam...Rosszul tettem, hogy ezt mondtam, vagy mit kell ilyenkor tenni, mondani? Előre is köszönöm a válaszokat/tanácsokat.

2013. nov. 29. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:

"Rosszul tettem, hogy ezt mondtam, vagy mit kell ilyenkor tenni, mondani?"

Ez nagyban függ attól, hogy TE mit akarsz... Ezt nem tudjuk megválaszolni helyetted, drágám.

2013. nov. 29. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor két dolgot lehet mondani;

1. Igen, nagyon szívesen elmegyek!

vagy

2. Ne haragudj de nem szeretném, mert (és itt jön valami kifogás)

2013. nov. 29. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van, azt kell ilyenkor tenni, mondani, amit te szeretnél.

Végül is nem írtad le, hogy te szeretnél-e vele randizni? Örültél, hogy elhívott?

A lényeg, akárhogy is döntesz, ne gondolkodj rajta sokáig, mert ez nem egy bonyolult kérdés és biztos rossz neki, ha sokat kell várnia a válaszra.

2013. nov. 29. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menj oda hozzá és mondd azt hogy szívesen elmennél vele, csak próbáljátok meg, lehet hogy megbántottad mert gondolom jobban megismerne, nem tudom mióta ismeritek egymást mióta vagytok osztálytársak meg hogy ott a suliban mennyit beszélgettek de szerintem tuti érdeklődik irántad és ha neked nem is jön e úgy szerintem egy esélyt igazán megérdemelhetne csak mert én is randiztam egy olyan sráccal aki külsőre nagyon nem volt az esetem sőt olyan semmilyen ember nem volt, de nagyon el lehetett vele lenni. Igaz nem egy suliba jártunk, mi egy autós iskolában ismerkedtünk össze. Először azt hittem róla hogy egy béna lúzer srác mert nem éppen az a pörgő típus nem visszahúzódó mert mindenre nyitott volt csak éppen picit csendes volt amolyan magába zárkózó.

Aztán elkezdtünk beszélgetni ő sokat segített nekem a felkészülésben és rájöttem hogy jól el lehet vele lenni, tényleg egy kedves, törődő, odaadó értelmes srác. Még ha külsőre nem is éppen a legjobb de én elfogadtam őt.

Elhívott egyszer randira amikor végeztünk a vizsgákkal és már csak az elsősegély volt hátra mondta hogy nagyon megkedvelt és nem szeretné ha megszakadna a jó kapcsolatunk mármint a barátság, randira is azért hívott el mert érzett irántam valamit amit utólag vallott be. Igaz amikor elhívott én is leblokkoltam és azt mondtam hogy majd meggondolom mert nem tudom hogy érek rá. Aztán az egyik barátnőm mondta hogy valóban nem túl jóképű a srác de szerinte nagyon rendes és tényleg odafigyelne rám, így másnap felhívtam őt hogy akkor menjünk el valamerre, nagyon boldog volt és én is mert tényleg picit kitudtam kapcsolódni a sok rossz után és tényleg nagyon kellemes estét töltöttünk együtt egy kis kávézóban meg sétáltunk egy jót, gyönyörködtünk a naplementében, kellemes volt vele lenni, és akkor rájöttem vagy is éreztem hogy érez irántam valamit és tele volt érzésekkel nagyon megtudott fogni a srác mert tényleg mellette vidámnak éreztem magam mert előtte egy elég komoly párkapcsolatot hagytam a hátam mögött ami miatt elég depressziós voltam de a srác mellett valahogy ez elmúlt és éreztem hogy ő az aki kell nekem.

A srác szerelmet vallott, amin meghatódtam a finom érintései meg öleléseivel én is megkaptam azt a szeretetet ami már nagyon régóta hiányzott egyszerűen nem bírtam már nélküle, és összejöttünk.

Nem volt az esetem de belsőleg nagyon megfogott és még mindig szerelmes vagyok belé így 2 év után is. Tényleg nagyon rendes ember, foglalkozik velem, törődik velem, mindenben mellettem áll, és soha nem hagyott magamra amikor nagyon nagy tragédia ért engem. Sokszor volt hogy amikor nagyon magam alatt voltam más dolog miatt akkor itt maradt éjszakára csak úgy még a cuccaiért sem ment haza, csak hogy 1 percig se legyek egyedül, innen ment el suliba, meg most is már sokszor jön át hozzám munka után ha tudja hogy itthon vagyok és szeretnék én is vele lenni. Sokat dolgozik, összevissza van beosztva műszakokra egyszerűen pihenni sem tud igazán mert összevissza jár gyakorlatilag már munkahelye az otthona szegénynek de mindig átjön hozzám ha tudja hogy szeretnék vele lenni. legutóbb is hétvégén be kellett mennie helyettesíteni egy olyan műszakba amihez neki semmi köze és korán reggel amikor hulla fáradtan hazajött még arra is képes volt hogy nekem reggelit készítsen és kávét mert tudta hogy mikor kelek mivel nekem is volt dolgom, reggelivel várt engem ami nagyon meghatott mert tudtam hogy fáradt és egyből pihenne. Akkor nálunk aludt nappal mert már nem volt ereje hazamenni szegénynek de jó minden, mert vele boldognak érzem magam, megkapom tőle azt a szeretetet amit eddig a volt páromtól a 4 éves kapcsolatomba soha nem kaptam meg. Én úgy érzem hogy ő nekem az igazi.

Szóval ne ijedj meg próbáld meg, ismerd meg, mert sokat változhat az ember véleménye ha megismeri hogy milyen ember ő valójában.

2013. nov. 29. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez a négyes sztori nagyon romantikus, nagy kár hogy százból egy lány gondolkodik így, mondjuk az meg a másik, hogy százból egy srác ilyen...
2013. nov. 29. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Régebben, mikor még tapasztalatlanabb voltam randizás terén velem is így volt. Most már nem, majd belejössz te is :)
2013. nov. 29. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!