Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mindenki zizi, vagy csak ők? =D
Figyelt kérdés
Miért olyan vonzó ha egy lány egy marék csont? Vagy csak hozzánk járnak s eggfjek? =D (Nem, nem egy 90 kilós kis óvodás vagyok, aki féltékeny, de aki morci, és rajtam akarja kiélni a dühét, azt csak nyugodtan! ;])2013. nov. 9. 17:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem is vonzóak a karcsú lányok, ha csak szigorúan a külsőt nézem. DE! Nem ez alapján fogok választani. Őszintén szólva hidegen hagy az illető külseje. Abszolút jelentéktelen ha összevetem a személyiségével. Ha a világ legszebb nője, de egy önelégült, hülye pitsa, akiben annyi alázat vagy szerénység sincs, mint egy köménymag, akkor abszolút visszataszítónak fogom tartani. Ellenben ha nem feltétlen egy szépségkirálynő, de jól elvagyok vele és jól erezzük magunkat együtt, akkor valószínűbb, hogy vonzódni fogok hozzá.
22/F
3/5 anonim válasza:
Lehet nem vagy 90 kilós, de agyilag egy óvodás szintjén állsz, ha egy ilyen (provokatív) kérdést teszel fel..
4/5 anonim válasza:
Nekem te most maradandó lelki károsodást okoztál... :((
5/5 anonim válasza:
#4 ..lehet, hogy a méhecskével és a virággal kellett volna kezdenünk :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!