Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez az álom? 17f
Figyelt kérdés
egyik nap volt egy elég valós álmom, azt álmodtam hogy egy ismert helyen vayok ahol kinnvannak a mentők rendőrök, nagy tömeg, közelebbmentem és láttam egy lányt halottan, térdrerogytam és sírtam azt kell tudni h élőbe belevagyok esve abba a lányba, és attol volt érdekes az álom h mikor telefonra felijedtem, elég durvánk önnyes volt a szemem és elvolt dugulva az orrom. soha nem álmodtam ilyet h felijedve ennyire valóságos lett volna... nemtudom hova tenni... azért álmodhattam mert szerelmes vagyok bele? vagy nemtudom 5-let? 17f2009. nov. 20. 22:42
11/11 A kérdező kommentje:
már hiába az álom vége az egésznek :'(
2009. dec. 27. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!