Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ez az álom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki annyira nem jön be, de mégis mindig róla álmodok. Akkor ez jelent valamit?
2009. júl. 1. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet tudat alatt szereted, vagy csak így jött ki:) velem is van olyan hogy azzal álmodok aki egyáltalán nem jön be... és igen, OLYAN az álom :D:D
2009. júl. 1. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam már arra, hogy tudat alatt szeretem. :)
2009. júl. 1. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen, nem is egyszer.:)

Lehethogy tényleg tudat alatt szereted, de az is lehet, hogy csak így jött ki.

2009. júl. 1. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni,csak ebben az volt a baj h nagyon sokat álmottam vele és a végén jobban megismertem és bele szeretem(össze is jöttünk,de hamar vége lett)!!!Ezért lehet h tudat alatt szereted!
2009. júl. 1. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt mondjak, ha vkivel ilyet almodsz, akivel sosem tudnad magad elkepzelni, akkor az o tarsasagabol vki tetszik. Pl en gyakran almodtam, egy volt kollegam, aki kicsit se jott be, megis sokat almodtam vele...a valosagban meg egy masik kollegam tetszett...
2009. júl. 1. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!