Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez az álom? 17f
Figyelt kérdés
egyik nap volt egy elég valós álmom, azt álmodtam hogy egy ismert helyen vayok ahol kinnvannak a mentők rendőrök, nagy tömeg, közelebbmentem és láttam egy lányt halottan, térdrerogytam és sírtam azt kell tudni h élőbe belevagyok esve abba a lányba, és attol volt érdekes az álom h mikor telefonra felijedtem, elég durvánk önnyes volt a szemem és elvolt dugulva az orrom. soha nem álmodtam ilyet h felijedve ennyire valóságos lett volna... nemtudom hova tenni... azért álmodhattam mert szerelmes vagyok bele? vagy nemtudom 5-let? 17f2009. nov. 20. 22:42
2/11 anonim válasza:
Szerelmes vagy, de nagyon bizonytalannak érzed ezt a kapcsolatot. Ha ő hal meg az álmodban és nem te miatta azt azt jelenti hogy nem szereted tiszta szivedből, csak "tini" szerelem, ha lehet ezt mondani egy 17 évesre.
3/11 anonim válasza:
hm hát könnyen lehet. lehet félsz, h elveszíted, v ilyesmi. ( ez egyéni ötlet, szal nem biztos h ezt jelenti)
17/L
4/11 anonim válasza:
Álmoskönyvet tudom ajánlani.Keress egyet a könyvesboltban,vagy kérj kölcsön ha tudsz valaki ismerősödtől.Nem tuti h hasznos iagzából csak az író álma utáni történéseit írja le.De meg lehet próbálni hátha segít valamit :)
5/11 anonim válasza:
Frajd papa foglalkozott behatóbban a témával.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, hát lehet felfogni tini szerelemnek de az h nem szeretem igazán, hát még nem az enyém de eléggé belevagyok esve :$ úgy igazán :D, ő halt meg az álmomban de soha nemszoktam emlékezni mit álmodtam de ezen a héten 2 ilyesmi is volt egyik ködös mert mikor megébredtem elfelejtettem felét, hiába próbálok emlékezni a másik meg ez... egymás utáni napokon, a kérdés feltétele után beszéltem vele élőben msnen és mondta h elvesztette a pénztárcáját és sírt miatta, de meglett, pont aznap álmodtam ezt, nemlehet h megéreztem?:O
2009. nov. 21. 07:53
7/11 anonim válasza:
Szia!
Véleményem szerint is azért álmodhattad ezt mert szerelmes vagy belé,viszont arról gőzöm sincs hogy a lányt miért láttad álmodban halottnak.
Álmos könyv ezt írja,ami a legjobban ráillik a te esetedre a könyvben felsoroltak közül:
Halottnak látni valakit,aki még él: titkolt gyűlölet,amit a halottnak látott személy ismerőse,vagy hozzátartozója iránt érzel.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodhát nemutálom a hozzátartozóit legalábbis nem keresgetem h kit utálok xD
2009. nov. 26. 16:41
9/11 anonim válasza:
Írd be a google-ba, hogy álomfejtés, álmoskönyv...ott utána tudsz nézni.
10/11 anonim válasza:
tuti szereted! és ha álmodban meghal vki, állítólag az sokáig fog élni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!