Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi egy hírességgel? Vajon mindörökre csak álom?
Figyelt kérdés
Szerintetek mindörökre álom marad, ha egy tini hírességgel akarnék randizni?2009. nov. 19. 21:40
1/16 anonim válasza:
nem.. csak jókor kell lenni jó helyen.
és persze nem árt a realitásoknál maradni!
2/16 anonim válasza:
ha fiu vagy: Miley Cyrust és hasonlo kaliberüeket felejtsd el :D josegg so arc kis mell kevés agy nagy pofa
ha lány vagy: szintén felejtsd el mert más körökböl vlogatnak.(a hangsúly ott van h "vlogatnak")
de ha még is összejön akk Good luck and have fun ;)
3/16 anonim válasza:
Az álmok néha valóra válnak...:)
4/16 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok 17 éves és Kim Petras az a híres csaj.
2009. nov. 19. 21:46
5/16 anonim válasza:
Én nem tudom,ki ez a lány,de elnézve a képeit százával szaladgálnak az utcán nála jobb csajok,szóval... áááá,most nézem,hogy fiúból operálták lánnyá... :DD Szóval ez egy poén.Kackac.
6/16 A kérdező kommentje:
Ő nagyon szép, nála szebbet még nem láttam!
2009. nov. 19. 21:54
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Jajj hagyjátok már ezt a fiút, minden nap felhozzátok. Vagy mindig egy valaki hozza fel?
9/16 anonim válasza:
már megin Te?? hagydmár abba... ez ráadásul nem is szép
10/16 anonim válasza:
Aztapaszta tök szép csaj lett a srácból, ritka az ilyen:) És mivel már megvolt a műtét lánynak számít, nincs fütyköse:D Találkozni találkozhatsz vele, de kábé ennyi, van elég rajongója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!