Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi egy hírességgel? Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi egy hírességgel? Vajon mindörökre csak álom?

Figyelt kérdés
Szerintetek mindörökre álom marad, ha egy tini hírességgel akarnék randizni?
2009. nov. 19. 21:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Így is szeretném, igen. Annyira szép.. csak ha egyszer randizhatnék vele! Igazi álomcsaj!
2009. nov. 19. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
állj be a sorba a többi látens meleg srác mögé, langyi fiú.
2009. nov. 19. 22:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Holnap milyen formában fogod feltenni ezt a kérdést?
2009. nov. 19. 22:39
 14/16 anonim válasza:
Őt elfelejtheted.... még bármelyik másik magyar celebet is megkapod mint őt. Mondjuk én iszonyodom tőle, szerintem gusztustalan, az arcán, egy-egy kézállásán látszódik, hogy fiú! Undorító!!!!
2009. nov. 19. 23:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Mégis miből látszik rajta szted?
2009. nov. 19. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Miley Cyrus,ugyanmár Róla aztán tudnék mesélni nektek....

Ez a csaj meg Elbüvölően néz ki csak kár hogy fiu figyu a láccat csal ne a kinézet alapján szeress bele..gondolj bele abba hogy ez nem csak hanem fiu.én becsülöm mert elérte amit akart sok fájdalom és kín árán de akkoris.Én sokkal kissebb emberekkel akarok találkozni akik szintét gyönyörűek és igaziak.Még közös fotó stb.. is sima ügy.példát nemmondok mert felismernének:)

17/F

2009. nov. 22. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!