Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak ezzel a nővel? 22-es csapdába kerültem?
Az a helyzet, hogy van egy 24 éves nő, aki nagyon megtetszett. Nem lakik messze tőlem (40 km talán), de még nem találkoztam vele, mert Budapestre jár egyetemre. Az utolsó évét tölti az egyetemen és diplomázik...Interneten levelezgettem vele körülbelül 2 hétig. Nagyon szeretnék már találkozni vele, de nem merem elhívni randira, mert félek elfoglaltságra hivatkozva visszautasít. Azt mondja, hogy a szorgalmi időszak végén, azaz most eléggé kevés a szabadideje.
Nem egy pasizós nőről van szó, talán még férfi sem volt az életében pedig nagyon szép és értelmes nő, de a tanulás tölti ki idejének jó részét. Próbál ismerkedni interneten, de úgy látszik még így sincs ideje. Hogy lehet egy ilyen nővel összehozni egy randit, hogy ne legyen elutasítás a vége? Abszolút semmi tapasztalata nincs a férfiakról és én meg nem akarom elijeszteni.:S Attól is félek, hogyha nem találok ki valamit, akkor egyetemen talál magának valakit és én meg elveszítem. Legutóbbi levelezésünkkor leállított, hogy bocs túl sok a tanulnivalója, de ugyanakkor azt is írta, hogy nem akarja úgy tűnjön nem érdeklődik eléggé irántam, szóval nem is az, hogy leakarna rázni.
Mit csináljak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!