Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha ilyen ördögi körbe kerültem?
Mivel még sosem volt barátnőm, sosem rajongtak értem acsajok, így úgy érzem egy értéktelen, seljet, ronda kis senki vagyok és emiatt hiába is próbálkozom mindenféle lánynál, szerintem ők megérzik, hogy belül én egy kis senknek érzem magam, meg kevésnek hozzájuk képest magam, hiszen manapság egy 14-15 éves kislánynak is több tapasztalata van, mint nekem felnőttként, nem, hogy egy korombeli 18-22 év körüli nőnek, ez sajnos komoly és igaz dolog.
Ráadásul a külsőmmel sem vagyok megelégedve, tényleg olyan adottságaim vannak, ami nem férfias, gizda vagyok, nem tudok hízni sehogy sem, pedig konditerembe is jártam, nőni sem tudok, törpék a ősök is. Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, nagy rajtam a nyomás, a lányok tökély pasik akarnak én meg erősen átlag alatti szintet ütöm meg a tapasztalatlanságom, önbizalomhiányom és rút külső adottságaim miatt. Fogalmam sincs hogyan törhetnék ki ebből, hogy lehetne elég önbizalmam és hihetném el, hogy én is kellek a lányoknak, hogy van esélyem náluk. Gondolom, ha helyesnek tartanának, akkor azért csak leszólítanának a lányok mondjuk a buszon, ugye?
Persze lehet hülyeség, de valahogy sosem éreztették velem, hogy kellek a lányoknak, hogy van esélyem náluk, de fordítva már kaptam olyat, hogy csúnya vagyok, saját lány tesóimtól meg pár csajtól még középsuliban megkaptam, bár olyan is volt, hogy egy-két lány mosolygott rám, mintha bejöttem volna nekik, de sosem tudtam meg azt, hogy kellettem, tetszettem volna egy lánynak is, csak az rögzült bennem, hogy ronda vagyok és esélytelen a lányoknál és nem tudok kitörni sehogy sem már ebből az állapotból, közben meg vészesen öregszem, meg azt látom, hogy ronda fiúknak is van barátnője, sokszor nem is akármilyen és nem értem ők hogyan tudták túltenni magukat az előnytelen külső adottságaikon vagy tényleg csak a pénz miatt járnak velük a lányok?
Azzal, hogy nem külső dolgokra építed az önbecsülésedet és folyamatosan fejleszted magad.
A 14-15 éves kislányok többségének kb. annyi lehet a szexuális tapasztalata, hogy mozdulatlanul fekszenek, amíg valaki 3 perc alatt beléjük nem élvez, ezt az "élményt" ne irigyeld annyira tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!