Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan juthatnék ki ebből az ördögi körből, hogy végre én is tapasztalt legyek és vonzódjanak hozzám a korombeli felnőtt csajok is?
Klasszikus tanács,ami az élet minden terén érvényes: mások azt fogják cikinek látni,amit Te szégyellsz. Amivel megbékélsz magadban,azzal mások is megbékélnek.
Egyáltalán nem ciki szűznek lenni 2O felett sem. Van,aki későn érő,vagy más miatt nem jött össze a dolog sokáig. Én is így voltam vele,és hidd el,még jó páran. Amíg bélyegként viseled,előtted jár és elrontja a dolgokat. De ha lesz.rod,és egy kapcsolatban lazán adod önmagad,akkor hidd el,ez nem fogja tőled elriasztani a korodbeli nőket sem.
Jó esetben ha ismerkedsz,ez a téma úgy sem kerül elő addig,míg össze nem jöttök a csajjal. Nem is kell beszélni róla,randinál mindig tabu a korábbi szexuális élet,vagy annak hiánya. Ha meg már együtt vagy a lánnyal,hidd el,tuti nem fogja zavarni a tapasztalatlanságod,még örülni is fog,ha "bevezethet".
Viszont 21 évesen 14-15 évesekkel lófrálni,az NAGGYON GÁZ. Pláne ha csak kihasználni akarnál egy kiscsajt a saját bizonytalanságod miatt.
Inkább nőj fel,kezdj el 18-2O évesekkel ismerkedni. Egyébként honnan veszed,hogy ebből a korosztályból mindenki tapasztalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!