Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni hívott egy fiú és elfogadtam de félek hogy az ágy lesz az úticél este. Hogy mondjam meg neki hogy én még nem akarom?
Figyelt kérdés
16 vagyok és elég visszahúzódó, ő is 16 és elég nyitott szerintem nem akar más tőlem de mit mondhattam volna neki?
helyes srác de valóban nem hiszen hogy ez összejön nekünk tehát mi másra gondolhatnék!és mi van ha elcsattan egy csók is?
2008. júl. 10. 16:05
1/8 anonim válasza:
Ne félj a csóktól, ha neked is jólesne, az még nem jelent semmit.
Ha közben elkezd taperolni, akkor húzd el a kezét, ezzel tudni fogja, hogy vissza kell vennie a tempóból, mert te még nem vagy rá készen.
2/8 A kérdező kommentje:
és abbahagyjam a csókot?
2008. júl. 10. 16:10
3/8 anonim válasza:
Pl. azt mondhattad volna, hogy NEM, de mivel nem tetted gondolom bejön. Nagyon egyszerű, ha ágyra kerülne a sor annyit mondassz Nem. Ha ennek ellenére tolakodó az már a nemi erőszak határa, és ha tovább megy akkor fel kell jelenteni. Ha nem akarod nem lesz az úti cél az ágy, ha meg akarod akkor igen. Ha elcsattan egy csók jó hangosan akkor az van, hogy megcsókolt, ha tetszik akkor nincs gond, nem?
4/8 A kérdező kommentje:
tetszik de mások vagyunk. igy is működhet?
2008. júl. 10. 16:14
5/8 A kérdező kommentje:
ma lesz étterembe hívott
2008. júl. 10. 16:31
6/8 anonim válasza:
Ha tetszik, menj csak vele az étterembe. Utána viszont ne menj vele néptelen helyre - ha hív, akkor se. Majd később, ha már jobban ismeritek egymást.
7/8 anonim válasza:
baszki, mondd meg, neki, hogy haver, én nem azé megyek veled moziba, sétálni, stb stb, hogy dugjunk. vili???
8/8 anonim válasza:
Ha télleg az ágy lenne az uticél mond neki hogy:Bocs nem!De a fiúk inkább zt szokták kérdezni hogy nincs kedved feljönni hozzám?Te akkor mond azt hogy Bocs nincsen!Vagy mond hogy fáj a fejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!