Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért nem kellek a pasiknak?
bocsi ,de sztem a 15 és a 22 nem egy ideális páros :S :D
Az biztos, hogy ilyen súly/magasság aránynál túl sovány vagy. A normál súlyod olyan 75 kg körül lenne, mivel vékonyka kamasz vagy -10 kiló még elfogadható, na de ez majdnam -20. Az dúrva, biztos hogy nem nézel ki szépnek és egészségesnek vele.
Én majd 2 méter magas vagyok, és tudoom, hogy ilyen magasságnál +-5 kg alig látszik meg, de azért mégis...
Ha úgy nem hízol, hogy eszel, akkor fordulj orvoshoz. Én is megjártam, és kiderüt egy ronda emésztési betegség.
Ha szándékosan fogyasztod magad, akkor az a te dolgod, de szerintem túlzásba esel.
Ezzel a magassággal nehezebb pasizni. Semki se szerti ha a nő a magasabb, de ne ess kétségbe, még nagyon időben vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!