Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a normális pasiknak?
Igazából nem tudom mi lehet velem a gond. 20 éves lány vagyok, nem nézek ki rosszul és egész jó társaság is tudok lenni. De pl én nem vagyok az a kezdeményezős fajta, ezért bulikban is csak a fiúk jönnek oda énhozzám. De valahogy mindig a) csúnya b) csak szexelni akar (ez máshonnan megismertekre is igaz, nem csak buliban)
(vagy e kettő kombinációja)
Nem értem mi lehet a baj, és mivel nem adom könnyen magamat, hogy ezeknek a pasiknak az első csettintésre odavessem magamat, hanem várok olyanra aki nekem is tetszik, egyedül vagyok. Akikkel meg összejöhetett volna és járhattam volna mindig volt probléma (vagy exbarátnő, vagy komoly világnézetbeli különbség, satöbbi...) Egyszerűen nem értem, miért nem lehetek végre én is boldog, mikor lesz nekem is párkapcsolatom! És arról szó sincs, hogy el lennék keseredve, jól érzem magamat így is, élvezem az életet, csak kezd elfogyni a türelmem mert még nem volt ennyi idős létemre egy normális kapcsolatom.
Mi a baj velem, mit csinálok rosszul? Mi lesz velem? Nem akarok vénlány maradni :(
Kedves kérdező!
Szerintem hamarosan meg fog oldódni ez a problémád! Jó ötlet volt itt feltenned ezt a kérdést. Hidd el, egy srácnak ezerszer nehezebb lenne a helyzete a tiédnél.
Ezt hogy érted, csak nem vagy varázsló? :D
Egyébként kimaradt: Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Na igen akkor lehetne egy olyan kérdés is, hogy:
Mikor találom meg végre azt a pasit, akivel kölcsönösen kellünk egymásnak?
17.42-es vagyok
Nagyon egyszerű! Ha egy lány, aki jól is néz ki, keres egy fiút, akkor minden ujjára tíz jelentkező is jut. Ha egy fiú keres magának lányt, akkor örülhet, ha akad egy-kettő és azok is a olyan csajok lesznek, akik már az ördögnek se kellenének.
Hidd el, saját tapasztalatból beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!