Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasiknak mindig az a csaj kell aki, megbízhatatlan vagy elérhetetlennek tűnik? A normális csajok vagy aki kimutatja, hogy mit érez, az miért nem kell a pasiknak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 00:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
nemtudom de ez sajnos tényleg így van.. :(
2009. jún. 14. 00:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

nincs így;)

ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P

de azt is hogyha kimutatja mit érez!

nem értek egyet veled:D

(fiú voltam:D)

2009. jún. 14. 00:40
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
nana azér vannak kivételek.. :) köztük énis..amugy igen a legtöbbnek olyan kell
2009. jún. 14. 00:41
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

A választ részletesen kifejtve megtalálod a "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?" című könyvben.

Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelőtt győznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik.

A másik sztem az, hogy a normális fiúk vannak kevesebben. A felelőtlen, önző stb. fiúk a többség, és ők hamarabb is csapják a szelet egy nekik tetsző lánynak. Nekik a normális lányok nem különösebben érdekesek.

Én azt látom, hogy aki normális, sokáig nem is érdekel senkit. De akit igen, azt általában igen komolyan. Ui. azok a fiúk leginkább maguk is normálisak és csak akkor indulnak el valaki felé, ha komolyan gondolják.

2009. jún. 14. 00:46
 5/22 A kérdező kommentje:
A szitu az,hogy a 3. randin jöttem össze a sráccal addig elérhetetlen voltam számára.Aztán csók után rákérdeztem,hogy most akkor mi is van velünk?A válasz az volt,hogy járunk.Egész este úgy voltunk,mint akik együtt vannak.Utána pedig csak msneztünk.Semmi sms,felhívás vagy hogy éreztem volna,hogy érdeklem.Aztán besokalltam 1 hét után és írtam neki,hogy beszélnünk kell.A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különböző időben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta,hogy nem felejtette el az exét később már azt mondta,hogy hiányzott a szikra.Akkor minek jött össze velem?!Gondolom nyeregben érezte magát és lelépett.
2009. jún. 14. 00:58
 6/22 anonim ***** válasza:
71%

"Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelőtt győznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. "

Ezzel egyetértek.

Egyébként a normális csajok mindig foglaltak...

De lehet egy normális csaj meghódítása is kihívás.

2009. jún. 14. 01:00
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

A nőkre valóban igaz, hogy jobban vonzódnak a "kihívást" jelentő férfihoz. Férfiakra ez csak abban az értelemben igaz, hogy jobban vonzódnak a szebb nőkhöz, akikért viszont, mivel szebbek, erősebb a versengés, tehát ennyiben kihívást jelentenek. NEM vonzza a férfiakat az - ellentétben a fiatal nőkkel - ha nehéz beszélni a nővel, ha titkolózik a nő, ha kiismerhetetlen, kiszámíthatatlan, szeszélyes. A szeszélyes, bonyolult vagy nehezen kezelhető nő rossz nőnek számít a férfi szemében, míg az ugyanilyen férfi izgatja a nőt. Viszont tény, hogy a szolgai módon engedelmes, mindent megengedő nő sem vonzza a férfiakat, mert az ilyen nők többnyire alacsony önbizalmúak. A férfiak számára is vonzó, ha a nő szereti önmagát, és a magas önbizalmú nő általában valóban kevésbé befolyásolható, mint a depressziós.

Ami az elérhetetlenséget illeti, ez annyiban lehet vonzó, hogy aki távoli, megismerhetetlen, azt könnyű idealizálni. Lehet, hogy megismerve aztán kiábrándító. Míg hasonló meglepetést nem okoz egy olyan nő, aki kezdettől megismerhető, elérhető.

A dőlt betűs részben kifejtett kérdésnek egyébként nem sok köze van a főkérdéshez, hanem egy szokványos történet:

"A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különböző időben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta,hogy nem felejtette el az exét később már azt mondta,hogy hiányzott a szikra."

(Hiányzott a szikra = nem tetszettél neki.)

2009. jún. 14. 01:14
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

A normális csajok általában petrezselymet árulnak.

Két nagyon normális, szép barátnőm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak.

A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak.

Fiúk, miért van ez??

2009. jún. 14. 01:16
 9/22 A kérdező kommentje:

01:14

Ha hiányzott a szikra,akkor miért jött össze velem?

2009. jún. 14. 01:21
 10/22 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek köszönöm,aki írt.
2009. jún. 14. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!