Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a normális pasiknak?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom mi lehet velem a gond. 20 éves lány vagyok, nem nézek ki rosszul és egész jó társaság is tudok lenni. De pl én nem vagyok az a kezdeményezős fajta, ezért bulikban is csak a fiúk jönnek oda énhozzám. De valahogy mindig a) csúnya b) csak szexelni akar (ez máshonnan megismertekre is igaz, nem csak buliban)

(vagy e kettő kombinációja)

Nem értem mi lehet a baj, és mivel nem adom könnyen magamat, hogy ezeknek a pasiknak az első csettintésre odavessem magamat, hanem várok olyanra aki nekem is tetszik, egyedül vagyok. Akikkel meg összejöhetett volna és járhattam volna mindig volt probléma (vagy exbarátnő, vagy komoly világnézetbeli különbség, satöbbi...) Egyszerűen nem értem, miért nem lehetek végre én is boldog, mikor lesz nekem is párkapcsolatom! És arról szó sincs, hogy el lennék keseredve, jól érzem magamat így is, élvezem az életet, csak kezd elfogyni a türelmem mert még nem volt ennyi idős létemre egy normális kapcsolatom.

Mi a baj velem, mit csinálok rosszul? Mi lesz velem? Nem akarok vénlány maradni :(

2010. okt. 8. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

hol laksz?

csak érdekelne

2010. okt. 8. 18:04
 12/18 anonim ***** válasza:
ugyanez van velem is
2010. okt. 8. 18:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egyszerűen nem jön össze- aki tetszik nekem annak én nem kellek és fordítva :(
2010. okt. 10. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Hhhhhhmmmmmmm,.......tipikusssss......tipikusssss.

Tipikus esete, mikor a lány várja a szőke herceget fehér lovon, mert, hogy ő ugyebár szép, és neki aztán a város legjóképűbb fiúja jár, ő nem adja lejjebb. Pedig valójában a herceg már vagy tizedszerre bepróbálkozott nála, de elutasította, mert ennek körbe az egyik hajszála, annak meg van egy fél centis ránc az arcán.

Vagy add lejjebb az igényeidet, vagy ne legyél annyira kritikus. Ez a 2 megoldás van a problémádra.

2010. okt. 10. 16:26
 15/18 anonim ***** válasza:
lehet túl nagyok az igényeid. 1 példa: tölem is kérdezte haver hogy hol talál olyan lányt aki szereti, nemhasználja ki, okos, inteligens, szép, tul fözni, mosni, és takaritani. hát ilyet nemnagyon fog találni. de nem lehetetlen csak nagyon nagy szerencse kell hozzá. persze evvel nemazt mondom hogy lehetetlen. csak lehet nem holnap találod meg.
2010. okt. 10. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok,ugyanebben a korban,csak pasiban...
2010. okt. 10. 16:30
 17/18 anonim ***** válasza:

őőőő:P 2 lehetőség van: 1.: a pasiknak ribi kell [legalábbis nagy többségének] keress vmi 4es szökevényt és tanuld meg h kell úgy kinézni mint 1 ribi [vagy ülj ki 1 padra 5 percre és jegyzetelj XD]

2.: írj még 1 kérdést ide és vki beléd esik XD [de most tényleg ebbe hol a kérdés? mármint amire tudnánk válaszolni] nem tom nekem nem sokat jelentene az ha vki ír nekem 1 "választ" de anyira se méltat h legalább 1 Nick név legyen a hsze fölött v után :P

nah de : bocs a szívózásért :( mindenki más ha ez neked segít akk találgatunk :P

ha normális csaj v akk vmikor úgyis akad :P 20 évesen nem hiszem h paráznod kéne a vén lány szereptől semmilyen verzióban :P és azért mennek oda a cumi huszárok és a gnomek mert ők mindenkihez oda mennek :P [legalábbis nagy többségük gondolom én lévén hapi vok nem tudom ]

18 F

jah és mondjuk : kurtz :P

2010. okt. 10. 17:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jo h ilyen jo az őnbizalmad h másokat csak ugy csúnyának nevezel...halottál arrol h nem csak külsőleg kell itélkezni???
2010. okt. 10. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!