Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az, ami nagyon kiábrándító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami nagyon kiábrándító egy nőnél-pasinál a randinál nálatok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzem jól sikerült, meg szeretném csókolni a végén és elhúzza a fejét.
2013. nov. 12. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:

ha büdös.:D

így nem lehet leírni, az alkalom hozza magával, ha valami nem tetszik rajta/benne akkor hagyom.

22/L

2013. nov. 12. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez sok minden lehet :)

Nekem eddig két olyan dolog volt, ami kiábrándított.

Az egyik, hogy egy látszólag erős, határozott férfi folyton megállás nélkül csak panaszkodott az életéről, az anyjáról, a sportról, mindenről, elég nagy volt a kontraszt és tényleg kiábrándító volt.

A másik pedig, amikor az első randin derült ki, hogy a srác kancsal szegény, nem is kicsit! Ez önmagában lehet, hogy nem lenne kizáró ok (bár nálam sajna igen), de a kiábrándító az volt, hogy ott kellett szembesülnöm vele és irtó kellemetlen volt az egész szituáció.

27L

2013. nov. 12. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha telefonálgat randi közben. Ha egy fontos hívást vár, az oké, de ha a haverjai csesztetik, h mennek-e sörözni, vagy a facebookját csekkolgatja, az elég gáz. Emellett az ápolatlan külső és az egoista, bunkó, "ki, ha én nem" hozzáállás kizáró ok nálam.
2013. nov. 12. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
ha eljön a lány is
2013. nov. 12. 11:19
 6/7 moonlightsentinel ***** válasza:
Ha csak a suliról/munkáról tud beszélni. Pláne, ha arról szól a randi, hogy ő mennyire fontos ember a suliban/melóban. Rohadtul nem imponál az ilyesmi nekem.
2013. nov. 12. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem sokat randiztam de akikkel nem volt több alkalom az okkal volt.

1. büdös volt, konkrétan olyan szaga volt a ruhájának mintha 3 napja csak azt hordta volna (balga mód netes srác volt)

2. büdös volt a szája. Próbáltam nem fintorogni miközben beszélt. Amikor megpróbált megcsókolni majdnem sikítva elmenekültem, végül sikerült csak elhúzni a fejem és hárítani, hogy túl gyorsan halad és azt hiszem nem fog működni. Előtte nem tűnt fel hogy ennyire durva a helyzet, mondjuk nem is ült sose mellettem mikor előtte beszélgettünk.

3. Számomra tök érdektelen témáról beszélt órákat. (számszerűleg életem leghosszabb 2 órája volt) Vonatok. Gőzmozdonyok, villanyvonatok, személyvonatok, tehervonatok. Melyik lányt érdeklik a vonatok ha nem mondja külön, hogy érdekli? Pedig előtte jókat tudtunk beszélgetni, utána meg fejébe vette, hogy én biztos rajongok értük, nem tudom miért. Túl érdeklődőnek tűnhettem.

4. Túl nyomulós. Csók, kézfogás, esetleg ölelés első randin belefér. De ne akarjon rögtön a bugyimba mászni ha nem adtam rá jeleket, és tuti nem adtam rá jeleket azonkívül, hogy nem löktem be a legközelebbi bokorba mikor átölelt.

Konkrét példákat ezeket tudnám felsorolni. Mondjuk még az elvárja, hogy első randin felezzünk téma se tetszene (eddig max moziba voltam, mint legsúlyosabb költség, amúgy max egy fagyi volt). Ha ő hív el randizni udvariasan hárítsa el mikor felajánlom, hogy beszállok a költségekbe. Cserébe ha van folytatás, akkor a következőt vagy azt alkalmat mikor én hívom el, akkor én állom vagy ha nagyon gavallérkodna akkor felezünk.

23 N

2013. nov. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!