Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ezekről a "randi oldalakról" mi a véleményetek? Nem kiábrándító? 27/F
Pár napja KÍVÁNCSISÁGBÓL álnév profillal kép nélkül regisztráltam az egyik társkereső oldalon.
Előre tisztázom: NEM ismerem az oldalakat, hogy mi-hogy merre hány méter van rajtuk. A munkámon nincs szégyellnivalóm és van diplomám is.
Ami feltűnt, egyes nők megadják konkrétan az adatlapjukon, hogy:
- legyen a férfi diplomás,
- a végzettsége legyen minimum középszintű bla bla bla
- keressen 200-at vagy fölötte
Most komolyan. Eszembe sem jutna ismerkedni ilyen nőkkel akik már így jelzik igényeiket (kb. ennyi erővel mondhatná, hogy a pénzed kell) első sorban nem is magamért kellenék neki.
Ti erről mit gondoltok? Vagy csak én látom rosszul?
"keressen 200-at vagy fölötte"
Ennyit arról, hogy a lányok nem anyagiasak.
Na ilyenkor holvan Norad meg a többi nagypofájú ostoba troll? Tessék, lehet jönni cáfolni :D
" Na ilyenkor holvan Norad meg a többi
nagypofájú ostoba troll? Tessék, lehet jönni
cáfolni :D"
Azt várhatod! Olyanok az ilyen picsogó turbófeministák mint a liberósok.
ma 00:02:
Nem semmi hozzászólás. :D
Én maximum olyan kikötést mernék kiírni az adatlapomra, hogy képes legyen helyesen írni és fogalmazni, valamint legalább érje el az IQ szintje a 110-et. De én még ezt sem merem kiírni, mert pofátlan, beképzelt disznó lennék...
Ilyen nőknek, akik kikötéseket tesznek a fizetésre, vagy végzettségre, nálam semmi esélye sem lenne. Egyébként igen gyászos a felhozatal, de elég csak a képeket végignézni.
Nem szokásom ilyen oldalakon ismerkedni. Élőben szeretek. Gondoltam szétnézek, mi újság ezeken a szenny oldalakon.
Utolsóval egyet értek.
" de ugye nem gondolod,hogy egy
férfitól elég 100ezer forint kereslet???Amikor
én keresek nő létemre annyit,és keményen
megszenvedek érte...Apám hajt..éjjel-nappal..ő
keres 200 fölött!Szerinted meglehet élni ennél
kevesebből???Minden nő a leendő
gyerekeinek nézi a jövőjét..szerintem ez
természetes.."
Ja, igen, ez itt olyan egyszerû! Menj már!
És nem a leendõ gyerekeitek "jövõjét nézitek", hanem a saját kényelmetekét.
És még ha rátok fogják, hogy anyagiasak vagytok fel vagytok érte háborodva.
Nekem a hátam közepére sem kellenél kisanyám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!