Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi kérdés (ek)?
a 3. randi következik,és ha megcsókolnám a leányt, akkor utána bevallom, hogy szerelmes vagyok belé... és ezután?(ezen a randin) lehet-e még csók? mi lenne a beszédtéma? mert kicsit fura lenne ha megvan a csók,és a szerelem bevallása aztán meg: ja amúgy milyen zenéket szeretsz?
2.ezutáni randi(k) után szabad "bárhányszor" csók? ésazokacsókoknakisilyen "óvatosoknak" kell lenni? vagy csak odanézni éd lecsókolni?
a lány 14 én 15.
köszi! a zenés téma csak példa volt. akkor így írom:
kicsit fura,lenne ha.megcsókolom, bevallom hogy szerelmes vagyok belé majd elkezdem mondani: képzeld tegnap ez-meg-ez történt...szóval mi lehet az alábbi esetben (első csók) után a beszédtéma?
Netán a periódusos rendszer még fel nem fedezett elemeinek létéről való boncolgatás talán eltereli a szót, de ha ez nem működik még mindig lehet beszéllni a hüvely gombáról ...
Nos tényleges válasz : őőő ,,, hát fura ha akkor meg utánna elkezded dícsérgetni, de ha viszont szerelmet vall akkor meg úgy se tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!