Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit érez irántam? Sürgős.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam? Sürgős.

Figyelt kérdés
van egy fiú, akiért odavagyok. A sztori az, hogy minden nap dumálunk 3-4 órát facebookon, de én írok neki először, viszont, ha lánnyal dumálnak, a lány ír 1x, szóval nem olyan nagy cucc. A múlt héten voltam nála, másnap pedig társasággal találkoztunk, ott kissé berúgott, már a hasam fogtam, annyira nevettetett. Meg elárulta, hogy nem vagyok közömbös neki, stb.. meg ölelgetett, meg meg is csókolt. A vicc ebben az, hogy másnap nem emlékezett semmire. Ma este megint találkozunk, hogy tudhatnám meg, hogy szeret-e, és hogy csavarjam el a fejét? Köszi előre is. :D

2013. aug. 24. 02:20
 1/7 anonim ***** válasza:
csak a gyerek és a részeg ember mond igazat :D
2013. aug. 24. 02:22
 2/7 anonim ***** válasza:
az jóó!
2013. aug. 24. 02:26
 3/7 anonim ***** válasza:

VAGY csak direkt mondja ezt..

csókold meg! <3 :))

2013. aug. 24. 02:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor én beittam és rányomultam a csaj "barátom" ra másnap azt mondtam neki, hogy nem emlékszek ilyenre, pedig sok minden megmaradt az emlékezetembe :) Szerintem félénk a srác nem biztos magában ezért nem kezdeményez és nem is fog (ha magamból indulok ki) viszont ha te rányomulsz, pl. baráti csikizés, hülyéskedés vagy ha szobába vagytok akkor egy párnacsata és közben "véletlen" elcsattintasz egy csókot szerintem nem fogod megbánni. :)
2013. aug. 24. 02:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel berúgott ezért őszinte volt...szerintem tetszel neki... :)
2013. aug. 24. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. :)
2013. aug. 24. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Már régóta hirdetem, de elmondom újra!

A részeg ember tettei a józan ember gondolatai!

2013. aug. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!